Zeer duidelijke informatie via de site. Eenvoudig via een paar klikken investeren.
Esther
Handig en snel. Fijn om zo te investeren. Mooie projecten
Simon
Heel goed. Mooie manier om bij te dragen aan de stabiliteit van de wereld
Antía
ACABO DE HACER MI PRIMERA INVERSIÓN, NECESITO UN POCO DE TIEMPO PARA PODER OPINAR
Helder en enthousiasmerend
Very reliable platform.
Cedric
I agreed to investe a small amount in two projects. One is fully funded.
Als amateur vind ik het nog lastig de risico's in te schatten. worden wel beschreven, maar welke projécten betalingsachterstand hebben en waarom kan ik niet achterhalen. verder mis ik een melding...Als amateur vind ik het nog lastig de risico's in te schatten. worden wel beschreven, maar welke projécten betalingsachterstand hebben en waarom kan ik niet achterhalen. verder mis ik een melding als er weer nieuws in de updates/nieuwsrubriek staat. moet steeds controleren. ook daar ontdekte ik pas iets over problemen met simgas en newlight africa. wat weer meer verteld over de risico's... maar toch weer weinig over wat dat concreet voor een individuele uitlener betekent. en graag direct zichtbare datering bij geschreven artikelen. meldingen over toekomstplannen enzv. worden wel erg vrijblijvend als ze er misschien al jaren staan en er toch niks mee is gebeurd...
Ik investeer al een paar jaar bij LH. Ik vind het erg leuk om mee te investeren in bedrijfjes in landen waar mensen het financieel minder goed hebben dan hier. Het idee dat je anderen vooruit...Ik investeer al een paar jaar bij LH. Ik vind het erg leuk om mee te investeren in bedrijfjes in landen waar mensen het financieel minder goed hebben dan hier. Het idee dat je anderen vooruit helpt. Door de diversiteit in projecten en landen kun je goed spreiden in projecten met meer en minder risico en in landen en in tijd. Hierdoor is het risico van je portefeuille beheersbaar (maar niet nul uiteraard). Staat tegenover dat je hier wel een redelijke rente ontvangt itt de huidige reguliere spaarrekening. De voldoening van anderen helpen telt voor mij extra als bonus. Lh is een enthousiaste en transpante club waar ik veel vertrouwen in heb.
Linus Grob
It's good and intuitive. The only two exceptions to that are that the e-wallet overview doesn't include projects that I invested in but haven't started yet and the fact that I sometimes need to wait...It's good and intuitive. The only two exceptions to that are that the e-wallet overview doesn't include projects that I invested in but haven't started yet and the fact that I sometimes need to wait up to 20min before I can perform my payment (it says sth. about something still being processed, has happened already twice already). I would recommend it, but with caution since I haven't received any returns so far.