rob

Uitstekende ervaring!
Uitstekende ervaring!
jammer dat er steeds vaker "grote" projecten - of collectieve- worden aangeboden. Ik vind het juist zo leuk om kleinschalige projecten te steunen, bijv. winkels, apotheek, vroedvrouw etc, kortom kleinschalige ondernemers. daar voel je je veel meer bij betrokken.

Zeer accuraat steeds weer ........
en een gedegen behandeling en afhandeling van de projecten.
Chapeau!!
En ga vooral zo door......!

Duidelijke informatie. Projecten die leningnemers de mogelijkheid bieden om hun bedrijf uit te bouwen.

Op alle fronten heel prettig: heel helder van opzet en informatievoorziening, gemakkelijk en overzichtelijk eigen gegevens in te zien, bij de enkele keren dat ik een mailvraag had snel en prettig... Op alle fronten heel prettig: heel helder van opzet en informatievoorziening, gemakkelijk en overzichtelijk eigen gegevens in te zien, bij de enkele keren dat ik een mailvraag had snel en prettig geholpen, algeheel fijne toon/uitstraling van de website en last but zeker not least: dit zijn projecten waar ik mijn spaargeld liever in investeer dan in de grote reguliere bedrijven en banken. Heb hier de indruk dat ik met mijn geld welbesteed is.

Trees Van den Hoogen

Goede club. Goede informatie over risico,s. Spreiding is belangrijk met name bij directe investeringen. Twee projecten zijn failiet gegaan. Maar de rentes die ik heb ontvangen over de andere... Goede club. Goede informatie over risico,s. Spreiding is belangrijk met name bij directe investeringen. Twee projecten zijn failiet gegaan. Maar de rentes die ik heb ontvangen over de andere projecten heffen het verlies weer op. Dus stop niet te veel geld in directe investeringen. Nb in alle jaren van bestaan van Lendahand zijn dit tot dusverre de enige twee waar het mis is gegaan. Ik ben tevreden en ga door met investeren via Lendahand!

Na 3 jaar investeren en ben helaas meer geld kwijt geraakt dan dat ik aan rendement heb ontvangen.
Ik had gehoopt op leuk rendement en ondertussen anderen te kunnen helpen maar voor mij geen win-win situatie.
Dit neem ik Lendahand niet kwalijk, ik was me bewust van het risico.
Maar ik heb me laten leiden door alle positieve berichtgevingen op de site.
Voor het eerst sinds Lendahand bestaat zijn er nu 2 projecten failliet gegaan waar ik ook net in had geinvesteerd.
Mijn enthousiasme is een stuk minder geworden helaas.

Prima manier om je geld wat meer waard te maken en andere te helpen.

John Zondag

Betrouwbaar, no nonsense, maakt de verwachtingen waar en draait er niet om heen als het een keer misgaat (geen gestotter over 'hoe goed het allemaal bedoeld was'). Kom daar maar eens om bij andere... Betrouwbaar, no nonsense, maakt de verwachtingen waar en draait er niet om heen als het een keer misgaat (geen gestotter over 'hoe goed het allemaal bedoeld was'). Kom daar maar eens om bij andere partijen in deze markt. Lendahand heeft overigens het laagste percentage wanbetalers van alle crowd funders waarbij ik investeer. Zeer tevreden dus.

Voor de eerste keer via lendahand geïnvesteerd. Op eerste gezicht weinig informatie over projecten beschikbaar. Werkte allemaal wel. Enquête invullen is een beetje overdreven.

Reactie Lendahand:

Dank voor uw feedback! Bij de projecten zelf is de informatie redelijk summier, er wordt vooral vermeld hoe het geld wordt gebruikt. Veel meer informatie is altijd beschikbaar over de daadwerkelijke... Dank voor uw feedback! Bij de projecten zelf is de informatie redelijk summier, er wordt vooral vermeld hoe het geld wordt gebruikt. Veel meer informatie is altijd beschikbaar over de daadwerkelijke leningnemer, waar u ook het risico op loopt. Lendahand beschikt over een stevige AFM-vergunning en het invullen van een toets is een van de verplichte criteria die daarbij hoort. hgr Peter