Piza68

Lost 12000 euro’s in a lendahand project. But still think combining investments with a social goal is the way to go. Let’s hope they Will do better in the future.

Reactie Lendahand:

Thanks for your feedback. Unfortunately our partner SimGas Kenya had to file for bankruptcy after 10 years of good work (installing biogasdigesters at households). It is also very unfortunate that... Thanks for your feedback. Unfortunately our partner SimGas Kenya had to file for bankruptcy after 10 years of good work (installing biogasdigesters at households). It is also very unfortunate that you lost that amount. We always emphasize that it is highly recommended to spread loans across different investment opportunities. Nevertheless there is always a risk of loosing money. Please notice we do share actual data about late repayments and defaults on our website: https://www.lendahand.com/en-NL/portfolio BR Peter

Mooie projecten om mensen in andere delen van de wereld te steunen een beter leven te verkrijgen. Een goede website en het klant contact via e-mail is zeer snel en verhelderend.

Zeer transparant. Bij sommige projecten moet je wel heel snel zijn, in enkele tientallen minuten vol.

Prima.
Aandachtspunt isvoldoende aanbod van leningen kunnen blijven waarborgen.

JbW@A

Met een goed gevoel geld uitlenen om andere mensen in de wereld te helpen

Top website, mooi doel.

Trees van den Hoogen

Goed. Spreiding is wel belangrijk. Zodat als er een project failliet gaat het niet erg is. De informatie is duidelijk als het een hoog risico is weet je dat van te voren. Dus kun je een lager... Goed. Spreiding is wel belangrijk. Zodat als er een project failliet gaat het niet erg is. De informatie is duidelijk als het een hoog risico is weet je dat van te voren. Dus kun je een lager bedrag inzetten. Het is door de rentes op je andere investeringen dan nog steeds rendabel. Of kiet maar dan heb je wel iets aan de armoede gedaan.

Mooi en begrijpelijk concept

Lendahand is prettig voor mij omdat ik met kleine bedragen deel kan nemen en omdat er diverse groene en vrouwvriendelijke projecten zijn.

Haroon Wahed

Goed concept