Ik draag Lendahand een warm hart toe. Mooie projecten. Betrouwbaar en zakelijk. Soms zijn er te weinig of geen projecten!
Edgar Groenhagen
In tegenstelling tot (2) andere crowdfundingplatforms heb ik bij lendahand nog geen enkel project dat in financiële problemen zit en worden de financiele verplichtingen nagekomen
Op zoek naar "goede" crowdfund projecten kwam ik bij Lendahand terecht. Inmiddels al enkele projecten tot een goed einde gebracht zien worden.
SHD Hulleman
Duidelijk, goede UX-interface
Sinds twee jaar investeer ik in twee projecten via Lendahand. Het ene is keurig afgelost, het tweede heeft problemen met terugbetalen(Simgas). Dat maakt het wel spannend, of ik mijn geïnvesteerde...Sinds twee jaar investeer ik in twee projecten via Lendahand. Het ene is keurig afgelost, het tweede heeft problemen met terugbetalen(Simgas). Dat maakt het wel spannend, of ik mijn geïnvesteerde geld wel terugkrijg, maar uit de berichten die ik van Lendahand ontvang begrijp ik dat het langer duurt maar dat ik wel terugbetaald ga worden. Daarom heb ik nu weer geïnvesteerd in een nieuw bedrijf.
Trees van den Hoogen
Zeer goede communicatie. Goede informatie over risico,s. Goede projecten. Instelling met hoger doel naast rendament. Win win situatie.
Ben nog maar kort actief, maar website en informatieverstrekking is prima. Antwoord op, per email, gestelde vraag kwam ook supersnel.
Positief
A. Pronk
Nog steeds heel tevreden! Het volstorten gaat (soms) wel erg vlug, goed teken! Vr. groet A.Pronk
altijd correcte terugbetaling en goede keuze van projeccten