Nicole

Ik vind het fijn dat ik ook al met kleine bedragen een bijdrage kan leveren aan de opbouw van een bedrijf of een ander goed initiatief. Projecten zijn altijd goed omschreven.

Aart

Een hele leuke website om op een eigen manier te investeren in mensen die het heel goed kunnen gebruiken en daar ook nog wat aan over te kunnen houden. All investeringen heb ik tot nu toe nog... Een hele leuke website om op een eigen manier te investeren in mensen die het heel goed kunnen gebruiken en daar ook nog wat aan over te kunnen houden. All investeringen heb ik tot nu toe nog teruggekregen, dus het is best wel veilige manier van investeren. Ik blijf er zeker mee doorgaan.

Gerda

Ben blij dat ik Lendahand heb leren kennen (via internet) zodat mijn geld goed besteed kan worden. Tot nu toe enkel positieve ervaringen!

Trees van den Hoogen

Zeer positief erg transparant met steeds meer informatie via de website. Vragen worden in no time beantwoord en opgelost. Super. Natuurlijk goede projecten en mooi rendament. Al met al top!

Albert Munting

(Bewerkt)

In begin wat gesteggel met de website en dingen die onduidelijk waren; dit werd echter goed uitgelegd.
Lendahand is zeker de moeite waard en je ziet direct resultaat / je weet welk geld met jouw investering gefinancierd kan worden. Boerengroepen / vrouwengroepen draag ik een warm hart toe en blijken meestal trouwe terugbetalers. Bij Triodos en ASN weet je dat veel minder en voor de rente hoef je je geld daar niet te stallen.

Eerste keer investeren vergt 'enig'doorzettingsvermogen!

Reactie Lendahand:

Dank voor de feedback! Gezien de gegeven scores, mist u informatie op de website. Welke informatie precies? Dan kunnen we dat hopelijk snel verhelpen. Mocht u andere tips hebben, dan horen we het... Dank voor de feedback! Gezien de gegeven scores, mist u informatie op de website. Welke informatie precies? Dan kunnen we dat hopelijk snel verhelpen. Mocht u andere tips hebben, dan horen we het ook graag via info@lendahand.com hgr Peter

Trees van den Hoogen

Super goed. Ze zijn steeds bezig met verbeteringen doorvoeren. Top! Goede doelen en ok nog opbrengst.

Haye Elgersma

Zeer gebruiksvriendelijk en na invullen gegevens meteen te gebruiken.

Loopt heel soepel!