DJ Koeman

Duidelijke communicatie. leuke initiatieven. goede UX/UI kwa customer journey

Tjerk van Dijk

Professioneel en correct

Rolf Rolink

Goed verdien model. Help je zelf en help de 3e wereld.

Trees van den Hoogen

Prima transparant. Goede projecten en meer rente dan op je bank. Win win situatie.

Ton van der Meer

Mooie manier om met mijn spaargeld anderen een kans te geven op een beter leven

Website is dramatisch verslechterd voor iphone-gebruikers. Ik heb geen plezier meer in het lezen van de projecten.

Reactie Lendahand:

Beste uitlener, dank voor de feedback. Niet zo fraai natuurlijk. En dat terwijl we met de nieuwe site in januari een volledig 'mobile first' ontwerp hebben gevolgd. Graag hoor ik waar u tegenaan... Beste uitlener, dank voor de feedback. Niet zo fraai natuurlijk. En dat terwijl we met de nieuwe site in januari een volledig 'mobile first' ontwerp hebben gevolgd. Graag hoor ik waar u tegenaan loopt. hgr Peter

Willem

Duidelijke communicatie

Leendert Smit

Ik leen al vanaf 2014 geld uit via Lendahand met per project relatief kleine bedragen. Inmiddels zijn er 44 volledig afgelost inclusief rente. Steeds ook gespreid over projecten en over landen. Eén... Ik leen al vanaf 2014 geld uit via Lendahand met per project relatief kleine bedragen. Inmiddels zijn er 44 volledig afgelost inclusief rente. Steeds ook gespreid over projecten en over landen. Eén zeperd tot nog toe: projecten in de Filippijnen, die echter wel nog steeds mondjesmaat (dus met behoorlijke vertraging) afbetaald worden. (probleem met de lokale financieringsmaatschappij; maar Lendahand doet er alles aan om te zorgen dat het geld terug komt, zij het door alle omstandigheden vertraagd). Verder met projecten of landen nooit problemen ondervonden.

Daniel C

Easy and simple process to help people achieve their dreams

Open transparant , divers