Wat ik mis is een maandelijks overzicht op het saldo, zodat je elke maand weer actief kan uitlenen.

Reactie Lendahand:

Hallo, dank voor uw feedback. Zodra u inlogt via Mijn Lendahand verschijnt direct uw wallet saldo. U kunt daarmee gelijk weer investeren. hgr Peter

Fijn idee dat ik mijn spaargeld investeer in banen daar waar het nodig is en tegelijkertijd een leuke rente ontvang. Ik vind het erg belangrijk zekf te kunnen kiezen waarin ik investeer. Het goede... Fijn idee dat ik mijn spaargeld investeer in banen daar waar het nodig is en tegelijkertijd een leuke rente ontvang. Ik vind het erg belangrijk zekf te kunnen kiezen waarin ik investeer. Het goede van Lendahand vind ik dat ze veel informatie geven over de projecten, risico's en hoe alles werkt zodat je zelf leert bewuster risico's in te schatten en goed te spreiden over projecten en landen. Je wordt per mail goed, correct en op tijd op de hoogte gehouden over terugbetalingen. Super!!!

Ik heb aan diverse projecten meegedaan, met kleine bedragen

Reactie Lendahand:

Dank voor de feedback! Hoor graag hoe we de informatie verder kunnen verbeteren. hgr Peter

Goed ... ik ben zeer tevreden over Lendahand

Enigszins sceptisch begon ik met een klein bedrag voor een korte tijd uit te lenen. Hierdoor kon ik zien hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Tot nog toe gaat alles goed en werkt het prima. Inmiddels heb... Enigszins sceptisch begon ik met een klein bedrag voor een korte tijd uit te lenen. Hierdoor kon ik zien hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Tot nog toe gaat alles goed en werkt het prima. Inmiddels heb ik mijn geinvesteerde terugbetaling weer opnieuw uitgeleend. En zo wordt mijn wallet steeds opnieuw gevuld. Het loont zeker wanneer je wat geld kunt missen.

Jos Schreur

Sinds een klein jaar actief op lendahand. Tot nu is alles probleemloos verlopen. Zowel investeren als bedragen terug ontvangen. Leuk om op deze manier bij te dragen aan mensen die willen ondernemen.

Prachtig om te zien hoe je met sparen waardevolle activiteiten mogelijk kunt maken