Briljante manier om beetje te helpen met microfinanciering en te beleggen... super eenvoudig en overzichtelijk
Toine
Op een totale investering van meer dan 10.000 euro, gespreid over meedere projecten, heb ik alleen meer geld verloren. Bij meerdere van de projecten wordt de rente en/of aflossing namelijk niet...Op een totale investering van meer dan 10.000 euro, gespreid over meedere projecten, heb ik alleen meer geld verloren. Bij meerdere van de projecten wordt de rente en/of aflossing namelijk niet betaald. De projecten werden allemaal door Lendahand aanbevolen.
Jos Mulder
Een betrouwbaar platform waarop je jouw geld kan inzetten voor een bijdrage aan een mooiere wereld! Overzichtelijk, helder en doen wat ze beloven.
K. van Dijk
Zorgvuldige doorlichten van bedrijven. en daarbij een overzichtelijke website en duidelijke uitbetaling
Froukje
Very reliable, transparent and a fair way to invest money
Henry
Mooie manier van investeren en ondernemers helpen hun bedrijfjes uit te bouwen.
Coen
Fijn dat je met kleine bedragen zo veel kan betekenen voor veel mensen in ontwikkelingslanden.
Lisette
Een superwaardevolle manier om je geld te laten werken...
Rudolf
Op een 10 tal investeringen ingeschreven
Mariette Reijngoudt
Mooie projecten, een goed rendement en correcte informatie