Amisi Kalonda

Ik ben nog niet zo lang lid van dit platform. Maar ik moet zeggen dat het me uitstekend bevalt tot nu toe. De projecten waar je in kan in investeren zijn erg duidelijk beschreven en je weet precies... Ik ben nog niet zo lang lid van dit platform. Maar ik moet zeggen dat het me uitstekend bevalt tot nu toe. De projecten waar je in kan in investeren zijn erg duidelijk beschreven en je weet precies waar jezelf aan toe bent en waar je geld heengaat. Een transparant platform. 5/5.

Florus van Loon

Erg mooi initiatief! Leuk om op deze manier met mijn geld te kunnen investeren.

Trees van den Hoogen

Heel goed en transparant.

Ik heb voor het eerst een lening verstrekt en heb daarom nog maar heel weinig ervaring met Lendahand.

Werkt makkelijk goed en duidelijk
Communicatie rond terugbetalingen e.d. is goed.
Overzichten van investringen zijn prima.

Minima

Correct ,mij wel onduidelijk hoeveel kosten bemiddelaars berekenen en dus hoeveel rente uiteindelijk de "klant" betaald

Reactie Lendahand:

Dank voor uw review! We hebben deze vraag ook in onze FAQ staan, onder 'Over ondernemers die een lening aanvragen'. De rentes verschillen nogal per land, maar feit is dat we er samen met onze... Dank voor uw review! We hebben deze vraag ook in onze FAQ staan, onder 'Over ondernemers die een lening aanvragen'. De rentes verschillen nogal per land, maar feit is dat we er samen met onze partners alles aan doen om het goedkoopste alternatief te zijn. Met name in Afrika boeken we daarbij mooie vooruitgang, veel huishoudens en bedrijven betalen daar 1% rente per maand, voor Afrikaanse begrippen uitzonderlijk laag.

Paul Delcour

Gaat uitstekend al een aantal jaren. Leuke opbrengst en mooi om zo ondernemers te kunnen steunen.

Ervaringen zijn goed maar nog niet zo heel lang.

Annelies

Transparant bedrijf die zorgvuldig te werk gaat

Elian Stienen

Gemakkelijk en snel inzicht in mogelijkheden, voorwaarden enz. Ook gemakkelijk om een transactie te verrichten