Ik onderstreep het prachtige streven van Lendahand:: Doing good by doing well!
Uitstekend
In het begin was ik heel voorzichtig maar al gauw waren de ervaringen goed, dus ik ben tevreden. Mijn keuze zal altijd voor de kortdurende projecten zijn.
Frans Wittenberg
Duidelijk, hart voor de wereld. zakelijk en sociaal. mooi rendement, beter dan geld geven
Doelstelling en gebruiksgemak website zijn prima. Helaas soms geen projecten beschikbaar en de diversiteit (die ik gebruik om risico te spreiden) is vaak ook erg beperkt. Er zijn op dit moment...Doelstelling en gebruiksgemak website zijn prima. Helaas soms geen projecten beschikbaar en de diversiteit (die ik gebruik om risico te spreiden) is vaak ook erg beperkt. Er zijn op dit moment bijvoorbeeld alleen projecten in Cambodja en Mongolië beschikbaar hoewel Lendahand in 7 landen actief is.
Jan-Dik Boot
Na drie jaar ervaring een prima indruk. Alle terugbetalingen correct en op tijd nagekomen.
Mooi bedrijf. Het werkt goed, mooi rendement.
Marcel Linssen
Hoewel je de informatie na diep graven globaal kunt vinden, zou het transparanter zijn, als je bij de projecten niet alleen je eigen rente% zou zien, maar ook het rente% dat Lendahand in rekening...Hoewel je de informatie na diep graven globaal kunt vinden, zou het transparanter zijn, als je bij de projecten niet alleen je eigen rente% zou zien, maar ook het rente% dat Lendahand in rekening brengt bij de lokale partner en het rente% dat de ondernemer betaalt aan de lokale financier.
Aantrekkelijk, want sociale én zakelijke manier om bij te dragen aan een betere wereld.