Alles goed georganiseerd en mooie / leuke projecten. Krijg het gevoel echt iets nuttigs met mijn geld te doen.
A. Pronk
Heel persoonlijk!
Dirk Rentmeester
Ik heb veel positieve ervaringen met Lendahand Je krijgt een goed rendement en voelt je veel meer betrokken bij de mooie projecten.
Lia
Heel prettig om op deze manier mijn spaargeld nuttig te maken en nog rente te ontvangen op de koop toe. Niks dan lof voor Lendahand!
Tot nu toe prima ervaringen.
IK DOE AL 1,5 JAAR MEE. IK VIND HET PRETTIG DAT ELKE 6 MAANDEN EEN DEEL+RENTE WORDT TERUGBETAALD. NOG NOOIT EEN PROBLEEM MET EEN LENING GEHAD. FIJN DAT IK METEEN DEZE MENSEN KAN HELPEN.
Astrid
De informatie per project zou wat uitgebreider kunnen, vooral als je nog moet kiezen. Er zitten ook nog wat 'kinderziektes' in, zo is je winkelwagen niet altijd terug te vinden of de inhoud is...De informatie per project zou wat uitgebreider kunnen, vooral als je nog moet kiezen. Er zitten ook nog wat 'kinderziektes' in, zo is je winkelwagen niet altijd terug te vinden of de inhoud is verdwenen. Maar het concept is prima en de afhandeling ook. Ze hebben al aardig wat partners en gevarieerde projecten. Gaat zeker goed komen.