Even vooraf: ik ben aandeelhouder in dit bedrijf. Dat kleurt mijn beeld wellicht wat ;-)

Lendahand heb ik meegemaakt van idee tot waar het nu is. Er zijn enorme stappen gemaakt, en elke maand zijn er weer vebeteringen. Is het perfect? Zeker niet, maar met suggesties en kritiek wordt verstandig omgegaan - en iets gedaan.

Lendahand belichaamt wat een gezonde financiele sector moet doen: mensen die kapitaal nodig hebben in contact brengen met mensen die kapitaal over hebben. De kapitaalnemers betalen een zo laag mogelijke rente, de kapitaalverstrekkers krijgen meer dan de bank ze geeft. Daar lopen ze wat risico voor, maar ze kunnen zien wat hun geld aan goeds doet in de kanden waar Lendahand actief is.

Nog een tip tot slot: verdeel je kapitaal over zoveel mogelijk locale partners. Dat vermindert je risico.

Ik vind dit een geweldige mogelijkheid om mensen te helpen, zichzelf te helpen.
Ik vind dit een geweldige mogelijkheid om mensen te helpen, zichzelf te helpen.
De laatste tijd is de uitleentijd (48 mnd) van veel projecten voor mij wat te lang. 24 maanden is voor mij het maximum.

Johan

Ik ben nu ruim anderhalf jaar actief op Lendahand en ben zeer tevreden.
Alles wordt altijd perfect afgehandeld.

L. Roza

Informatieverstrekking is duidelijk maar enigszins summier wat betreft de achtergrond van elk project

Prettig, open. het aantal leningen is soms helaas wat beperkt.
Ik zou het mooi vinden wanneer er bij de keuze van het leningenaanbod rekening wordt gehouden met het milieu.

Super makkelijk

Leuke projecten duidelijkheid van de investering en naar de investeerder

Eenvoudig en actief

Tot nu toe: prima!

Snel en duidelijk. Prima website!