Van mijn verschillende leningen kreeg ik alle terugbetalingen, inclusief rente, volgens planning gestort. Ook kreeg ik snel en correct antwoord op mijn vragen via 'contact'. Jammer dat er soms door...Van mijn verschillende leningen kreeg ik alle terugbetalingen, inclusief rente, volgens planning gestort. Ook kreeg ik snel en correct antwoord op mijn vragen via 'contact'. Jammer dat er soms door te grote vraag geen leningen te verstrekken zijn, maar daar wordt aan gewerkt. Bovendien heel goed dat Lendahand niet toe geeft aan de druk, maar voor de kwaliteit blijft gaan.
Alles prettig helder en duidelijk. Tot nu toe verloopt alles correct. Het maakt me telkens blij geld uit te lenen en daarbij mensen te helpen. En - eerlijk is eerlijk : mooie rente !
Mijn ervaring is goed
Ton Schroer
Tot op heden alles correct nagekomen, en staan open voor opmerkingen tips voor verbetering, en doen daar ook wat mee!
Poul
Transparante website van een transparante club ondernemers met het hart op de juiste plaats. Korte lijnen met een persoonlijke touch als je contact zoekt.
Marco
Lendahand is een topbedrijf! Er werken sympathieke mensen die persoonlijke aandacht hebben voor hun klanten, en daarbij ook nog eens een goed doel nastreven!
Zondermeer goed.
Het communiceert goed, heeft een duidelijk en overzichtelijke website. De ene keer dat er iets was heb ik gebeld en werd vriendelijk, snel en goed geholpen.
Bij mijn eerste contact met Lendahand kreeg ik de voicemail. Binnen een dag belde dhr. Heinen mij terug en versterkte mij , naar alle tevredenheid, de informatie die ik wenste. Een zeer...Bij mijn eerste contact met Lendahand kreeg ik de voicemail. Binnen een dag belde dhr. Heinen mij terug en versterkte mij , naar alle tevredenheid, de informatie die ik wenste. Een zeer vertrouwenwekkend gesprek.
Maaike
Duidelijk, transparant, altijd direct antwoord op je vragen.