Geruime tijd investeerder; inmiddels ook aandeelhouder
Super!
Bijzonder vriendelijk en alles in no-time geregeld.... Een verademing na alle bureaucratie bij de banken tegenwoordig!
Loulou
Een jaar geleden ontdekte ik Lendahand. Ik was op zoek naar alternatieve manieren om mijn pensioen voorziening (ik ben zzp'er) zinvol en relatief veilig 'te laten werken' ipv te verstoffen op een...Een jaar geleden ontdekte ik Lendahand. Ik was op zoek naar alternatieve manieren om mijn pensioen voorziening (ik ben zzp'er) zinvol en relatief veilig 'te laten werken' ipv te verstoffen op een spaarrekening. De kortdurende leningen (12-24 maanden meestal) aan kleine bedrijven in minder rijke landen worden halfjaarlijks terugbetaald. Ik ben mijn geld dus niet jarenlang kwijt en ik krijg nog wat rente. Bij Lendahand denk ik aan "de ene hand wast de andere". Iedereen heeft er profijt van. Dat spreekt me aan.
Falco Valkenburg
Ik participeer naar volle tevredenheid in diverse leningen die Lendahand aanbiedt.
Goed, duidelijke website, mails worden vlot beantwoord, minpunt is het gebrek aan projecten vooral aan het eind van de maand als je het vrijgekomen geld wilt herinvesteren.
Het is nog er weinig want ik doe er nog maar kort aan mee maar ben wel tevreden hoe alles verloopt.
Over het algemeen goed. Het financieel overzicht is naar mijn mening echter wat mager. Ik kan bijvoorbeeld niet zien hoeveel van mijn inleg (en de daarbij behorende rente) ik mag verwachten aan het...Over het algemeen goed. Het financieel overzicht is naar mijn mening echter wat mager. Ik kan bijvoorbeeld niet zien hoeveel van mijn inleg (en de daarbij behorende rente) ik mag verwachten aan het einde van de maand. Ik moet dit zelf handmatig berekenen.
Petra
Snelle en persoonlijke communicatie. Persoonlijke vraag van mij werd direct en duidelijk beantwoord met voorbeelden v bv de dilemma s waar soms tegenaan wordt gelopen mbt duurzaamheid bij...Snelle en persoonlijke communicatie. Persoonlijke vraag van mij werd direct en duidelijk beantwoord met voorbeelden v bv de dilemma s waar soms tegenaan wordt gelopen mbt duurzaamheid bij bedrijven waarin wordt geïnvesteerd.