Overall, as a P2P investor, it is good to see impact lending getting better traction. However, I do think that the interest rates generally are too low. There are other platforms, such as Trine,...Overall, as a P2P investor, it is good to see impact lending getting better traction. However, I do think that the interest rates generally are too low. There are other platforms, such as Trine, that offer higher interest rates, which makes me wonder whether Lendahand shaves several percentage points of the interest rate. For the reason mentioned above I will not be increasing my portfolio but rather letting it compound over time. Nonetheless, Lendahand is a good platform and I find it enjoyable to do some good in the world.
Betrouwbaar, snel, fijn en duidelijk platform!
Roy
Quick aprovement as investor, easy to use website and human projects
Goede organisatie, heldere informatie
Jos van Aggelen
Ik ken Lendahand uit langjarige ervaring als een betrouwbare organisatie.
Investments for the past 2 years
Eerste investering net gedaan. Informatievoorziening kan beter: meeste staat onder FAQ, maar sommige zaken blijven onduidelijk. Er zou meer informatie onder tabbladen moeten staan mijns inziens.Eerste investering net gedaan. Informatievoorziening kan beter: meeste staat onder FAQ, maar sommige zaken blijven onduidelijk. Er zou meer informatie onder tabbladen moeten staan mijns inziens. Betaling ging via derdengelden Intersolve. Op zich okay, maar die website/interface mag professioneler. Op email werd snel en zeer adequaat, persoonlijk en vriendelijk gereageerd. Zeer positief !
Merle Achten
Ik vind het erg sympathiek, heb erover gelezen voor de eerste keer op Porterenee. Ook wilde ik al graag een tijdje een crowdfunding doen, en het voelt nu alsof het mes aan twee kanten snijdt;...Ik vind het erg sympathiek, heb erover gelezen voor de eerste keer op Porterenee. Ook wilde ik al graag een tijdje een crowdfunding doen, en het voelt nu alsof het mes aan twee kanten snijdt; serieus werk voor ondernemers in de Global South, en ik die hierin investeer en hopelijk een graantje meepik. Het enige waar ik bij deze investering over heb getwijfeld is dat er eigenlijk een Duits bedrijf achter staat. Liever had ik in iets 100% lokaals geinvesteerd, maar dat komt hopelijk nog in de toekomst.
Maureen Dijkman
Snelle en correcte reactie op vragen, mooie projecten, heldere informatie op de site. Meerdere keren terugbetalingen ontvangen, ook dit verloopt soepel.