Mieke

Duidelijke communicatie over de gang van zaken betreffende de verschillende projecten.

Sjors janssen

Al jaren zeer goede ervaringen!

Frank

Nu ja, als je het toch vraagt: over het algemeen goed. Maar ik krijg net een teleurstellend bericht over SOKO, en dan denk ik dat jullie de plank mis slaan, ofwel dat SOKO een spelletje met jullie... Nu ja, als je het toch vraagt: over het algemeen goed. Maar ik krijg net een teleurstellend bericht over SOKO, en dan denk ik dat jullie de plank mis slaan, ofwel dat SOKO een spelletje met jullie speelt. Dat geeft wel een deuk in het vertrouwen. Durven jullie dit bericht op je website te publiceren?

Reactie Lendahand Nederland:

Dank voor uw review. Zojuist ook wat uitgebreider via mail gereageerd. We sturen elk maand aan alle investeerders die te maken hebben met achterstanden (of faillissementen) een update. Het kan soms... Dank voor uw review. Zojuist ook wat uitgebreider via mail gereageerd. We sturen elk maand aan alle investeerders die te maken hebben met achterstanden (of faillissementen) een update. Het kan soms echt een paar maanden duren voordat er verandering plaatsvindt. Van spelletjes spelen is geen sprake, we zijn voortdurend in contact met al onze partners, waarbij volledige openheid van zaken wordt geëist. Grt Peter

luc dm

Middelmatig goed...

Ada van der Giessen

Top

Severine Boelaert

Super, fantastisch, geweldig,...

nvt

Laagdrempelige manier om te investeren met een positieve impact

Marco

Win-win! Geld laten "werken" ipv op de bank laten staan.

Trees vd Hoogen

Prima goede communicatie en leuke rente. Goede impact.

Marcel Oosting

Uitstekend