2078 beoordelingen

2078 Reviews

david

De lijsten zijn erg mooi tegen een goede prijs

Marc Hutjes

Prima, veel keus,vlotte levering

zie boven

geen idee

Mirjam de Waard

Goed netjes verpakt ook

Netjes verpakt

Caroline McCarthy

Goed assortiment, trage levering.

Goed assortiment aan lijsten.

Op de website stond dat de lijsten waren op voorraad, toch duurde het 4 dagen voordat de lijsten werden verzonden.

Michiel Ulbrich

Juiste info over de lijsten

Geen idee

Jacob Theunisz

Veel keuze, goede verpakking en snelle levering

Veel keuze (meeste winkels hebben geen vierkante lijsten)
Goede verpakking

Jaap Burggraaf

Positieve ervaring met het bedrijf, snelle levering en goede informatievoorziening.
Productinformatie en filtermogelijkheden op site kunnen echter verbeterd worden.

Snelle orderafhandeling, prettig klantcontact

Het zou prettig zijn als er op de site een filter aanwezig zou zijn, waarmee gezocht kan worden op verschillende kenmerken.

De productinformatie bij het bestelde product (Wissellijst...

De productinformatie bij het bestelde product (Wissellijst Zwart 50x70cm) is niet geheel correct. De in de beschrijving genoemde en op productfoto weergegeven ophangdraad is namelijk niet aanwezig. De geleverde lijsten zijn voorzien van twee ophanghaken. Jammer: ik had liever een ophangdraad gezien.

Rommy Lindeboom

Heel goed,artikel was heel goed in beschermende plastic verpakt

gewoon goede kwaliteit

Renate de Vries

Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Doordat mijn logica anders is heb ik er wat langer over gedaan mijn weg te vinden.
Bestellen ging verder goed. Bestelling was zorgvuldig verpakt...
Bestellen ging verder goed. Bestelling was zorgvuldig verpakt en netjes geleverd.

Zorgvuldig beschermd verpakt

Ik heb op dit moment geen verbeter tips.

Ik heb op dit moment geen verbeter tips.

Behalve dat PostNL sneller is. Maar DHL kun je de bezorging zelf nog aan passen naar een beter passend moment. Dat kan als er onverwachts iets tussen komt erg prettig zijn.

A.M.C. Secreve

De maten kloppen precies