1973 beoordelingen

1973 Reviews

Marcel

Snelle levering, betalen achteraf en prima product.

Betalen met After Pay voor mij een prettig voordeel. Bepaalt ook vaak de keuze waar ik digitaal shop.

Bed niet ontvangen

Reactie luchtbedshop.com:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Zoals mijn collega met u heeft besproken, heeft PostNL het pakket op uw adres afgeleverd, terwijl u aangeeft niets ontvangen te hebben. Op dit moment is er een onderzoek gaande, om uw pakket te achterhalen.
Excuses voor het ongemak.
Bedrijfsreactie geschreven door: Peter

Veel producten

Anja Van der Zwaard

Snelle reactie van de klantenservice

Snelle reactie van de klantenservice, vriendelijke gesprek

G.H.van der Pluijm

Goed uitgezonderd de levering maar dit lag de oorzaak niet bij het bedrijf maar bij Post.nl

Naar aanleiding van mijn bestelling prima.

Kan hier geen objectief antwoord opgeven. Wel is alles gladjes verlopen net zoals ik tot op heden heb ervaren met internetaankopen. Als er ergens iets fout gaat en alles wordt snel geregeld kan... Kan hier geen objectief antwoord opgeven. Wel is alles gladjes verlopen net zoals ik tot op heden heb ervaren met internetaankopen. Als er ergens iets fout gaat en alles wordt snel geregeld kan een pas goed worden beoordeeld of de service en degelijke goed verloopt.

Overzichtelijke site, snelle verzending! Groot aanbod in keuze van aanbieders die het product kunnen versturen, heel fijn.

Na bestelling is het product meteen de volgende dag verstuurd. Top!!

Snelle levering; goede afhandeling. Het 2persoonsluchtbed/matras is van goede kwaliteit; blaast zichzelf snel op (< 4 min) en ook niet onbelangrijk: is ook goed leeg te laten lopen, op te vouwen... Snelle levering; goede afhandeling. Het 2persoonsluchtbed/matras is van goede kwaliteit; blaast zichzelf snel op (< 4 min) en ook niet onbelangrijk: is ook goed leeg te laten lopen, op te vouwen en op te bergen