Joëlle Senden

een snellere levering

Reactie Marcs-Golfshop:

Dank voor uw feedback.
Dank voor uw feedback.
Voor een optimale drukkwaliteit worden de golfballen bij Titleist in Engeland met uw logo bedrukt. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om veel sneller dan 9 werkdagen (inclusief verzendingen) na goedkeuring van de proefdruk te leveren, het spijt me.

Vlot

Ziet U verbeterpunten ?

Ik had hole met vlag en vlagstok besteld. Graag had ik de mogelijkheid om andere nrs op de vlagjes te hebben. Nu heb ik 2 x dezelfde ontvangen

Reactie Marcs-Golfshop:

Geachte,
Deze vlaggetjes zijn helaas maar met één enkel nummer leverbaar, er bestaan geen andere nummers, het spijt me.

S. Hofman

Perfect! Meteen veel vertrouwen, bestellingsproces verloopt zeer soepel. Resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen

Ziet U verbeterpunten ?

Het bestelproces via de website is in eerste instantie wat stroef, vraagt redelijk wat leeswerk op de site om uiteindelijk de weg te vinden. Kan misschien iets vlotter?

Kiwanis Club Leuven (Rudy Blockx)

Geweldig. Snelle en perfecte service. Het haast onmogelijke tóch gerealiseerd.

Ziet U verbeterpunten ?

Neen, ik zou niet weten hoe het nóg beter kan!

Tot in de puntjes opgevolgd…

M. Goddeeris

Uitstekend: aangenaam, zeer vlot en professioneel

Geen bemerkingen

Zeer goed, efficiënt en correcte communicatie. Bestelling werd uitgevoerd met de nodige technische begeleiding en eerder geleverd dan initieel voorzien.

Ziet U verbeterpunten ?

Ik zie niet goed in wat er nog zou kunnen verbeteren.