Peter

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Top levering en service. Zeer vriendelijk personeel!

Peter

Prima service en snelle levering!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Prima service en snelle levering!

Fantastisch

Goede schoenen

Jora

Ooit eens op een kunstenaarsbal in Amsterdam gespeeld in de Stadsschouwburg, daar Zandvliet zijn ontwerp in alle glorie gezien, vanaf toen wist ik dat ik moest gaan sparen voor een paar Mascolori's.... Ooit eens op een kunstenaarsbal in Amsterdam gespeeld in de Stadsschouwburg, daar Zandvliet zijn ontwerp in alle glorie gezien, vanaf toen wist ik dat ik moest gaan sparen voor een paar Mascolori's. Paar jaar later was het zo ver.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Mooie, straightforward, functionele website.

Mooie schoenen. Vriendelijk geholpen. De laarzen zijn de volgende dag al bezorgd.

Bert schasfoort

Heel goed

Mooie schoenen fantastische kwaliteit

DJ

Prima online, duidelijke informatie.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Vandaag in de winkel geweest in 010, uitstekende service. Lekker relaxed de tijd krijgen en mogen nemen om alles te proberen; bakkie erbij. Top en leuk om te zien hoe samenwerkingen elkaar... Vandaag in de winkel geweest in 010, uitstekende service. Lekker relaxed de tijd krijgen en mogen nemen om alles te proberen; bakkie erbij. Top en leuk om te zien hoe samenwerkingen elkaar versterken. Terug naar de auto nog even binnen bij Wolff Blitz….. wereld shopdag.

Levering riem en overhemd: zaterdag besteld en pas dinsdag aangeboden. Niemand thuis want aflevermoment niet bekend. Uiteindelijk vrijdag bij DHL service punt pas afgehaald.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Logistiek niet sterk. Trage levering. Geen keuzemogelijkheid voor aflevering.