Goede service en duidelijke communicatie over aankoop

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Positief, ondanks dat product niet aan wensen voldeed

kneel

Goede kwaliteit en prijs verhouding en snelle levering

Prima service

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

foutjes worden geheel in het voordeel van de klant opgelost

Peter van Berchum

Schoenen besteld in de sale maar maat toch niet leverbaar. Mocht een schitterend ander paar uitkiezen. Chapeau!!

Hugo

Gevarieerd aanbod in geweldige schoenen. Ze zitten goed en staan altijd goed.

Goede service.

Max van Weerd

Meer dan positief. Snel, vriendelijk en bijzonder attent!

Zie hier boven.
Een bedrijf om zeker aan te bevelen

Rob Kamer

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Schoenen in mijn maat op de website. De schoenen bleken in mijn maat uitverkocht te zijn. Positief: een medewerker nam wel n.a.v. mijn bestelling die niet leverbaar was direct persoonlijk contact op.

Bram

Geweldig,.. koop vaker hier schoenen en soms shirts... leuk geweldig team en heel betrokken bij de klanten... nooit een probleem . Ik had bijvoorbeeld een keer de verkeerde maat... kon direct... Geweldig,.. koop vaker hier schoenen en soms shirts... leuk geweldig team en heel betrokken bij de klanten... nooit een probleem . Ik had bijvoorbeeld een keer de verkeerde maat... kon direct geruild worden geen gedoe. Ook een keer iets wat niet meer leverbaar bleek kon via via toch nog 1 stuks verkregen worden en werd uiteindelijk naar mij toegestuurd !!

altijd hebben ze bijzonder leuke producten en je wordt ook bijzonder goed geholpen.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Goede site mooi maar ook functioneel je ziet wat beschikbaar is en ook in welke maat.

Wilbert Zwier

Prachtige producten en een fijne service

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Topservice. Een tijdje geleden werd de verkeerde maat bezorgd, vervolgens kreeg ik binnen een dag de goede maat + een gratis paar sokken. Daar word ik blij van.

Eens een mascolorist altijd een mascolorist

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

niets verbeteren gewoon lekker doorgaan zo