Mijn ervaring met Mascolori is heel goed

nvt

Mooie schoenen, snelle levering, goede service; top!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Prachtige lakschoenen besteld en daarnaast voor andere schoenen spray besteld. Werd meteen gebeld dat er een foutje op de website stond en dat de spray niet voor de lakschoenen was. Had het zelf al... Prachtige lakschoenen besteld en daarnaast voor andere schoenen spray besteld. Werd meteen gebeld dat er een foutje op de website stond en dat de spray niet voor de lakschoenen was. Had het zelf al door, maar vond het bijzonder netjes dat daar achteraan gebeld werd.

Ben

2 paar schoenen in de opruiming gekocht, kreeg volgende dag berichtje dat schoenen per abuis op voorradig hadden gestaan. Kon voor zelfde prijs duurdere schoenen bestellen. Netjes afgehandeld.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Aart

Geweldig bedrijf altijd zoeken naar oplossing en zeer vriendelijk

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Zelfs toen schoenen niet in mijn maat op voorrad waren mocht ik andere uitzoeken ook al waren ze duurderšŸ¤—

Rob

Klantvriendelijk en een prachtige collectie

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Wat ik bestelde werd snel geleverd. Zelfs met een vriendelijk, handgeschreven briefje.

Alex

Top

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Werd direct gebeld door de winkel dat ze het door mij bestelde paar niet hadden in mij maat maar kwamen met een prachtig alternatief. Daarbij trof ik nog een gratis paar sokken aan in de doos.

Ivo

Ontzettend klantvriendelijk en erg goed te bereiken!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Het zou mooi zijn dat in de sale er ook nog de riemen van zijn

Chaddy van Tol

Ontzettend goede ervaring: goede levering, zelfs via de klantenservice (direct met PostNL geleverd). Klantenservice contact was ook erg fijn en er werd alles aan gedaan om het goed af te handelen.

Eduard de Roode

Fijne service, het maakt mij een zeer tevreden klant, die graag nog wat besteld.

Anoniem52

Goede ervaringen. Makkelijk bereikbaar en snelle feedback

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Was mijn wachtwoord vergeten; maar na korte tijd kreeg ik een mail om mijn nieuwe ww aan te maken. Daarna snel de gekozen schoenen besteld en ontvangen