Excellent - the quality of the shoes, the customer support, the speed of delivery

Onno

Goed tot zeer goed.
Vriendelijk personeel en heel erg behulpzaam.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Alles gaat soepel en een kaartje erbij dat begint met "lieve Onno".
Super gewoon.

Maurice Ackermans

In alle opzichten Uitstekend!

Prima website
Heel gebruiksvriendelijk

yvonne M

Fijn contact en snelle levering. Super !

Henk Kiezebrink

Schoenen besteld, keurig en snel geleverd.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

prima ervaring zowel op de site als per telefoon

Teleurgesteld over de bestelling, zeer tevreden over hoe het is opgelost.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Op dinsdag gebeld over een riem en te horen gekregen dat ik een grotere kon bestellen bij het opmerkingenveld bij de bestelling de gewenste maat kon invullen. Kreeg ik uiteindelijk de riem zonder... Op dinsdag gebeld over een riem en te horen gekregen dat ik een grotere kon bestellen bij het opmerkingenveld bij de bestelling de gewenste maat kon invullen. Kreeg ik uiteindelijk de riem zonder dat hij ingekort was. Telefonisch contact maakte dat er meteen een ingekorte riem op de post gedaan werd. Dat is dus wel heel netjes opgelost.

Ik vind het een winkel met mooie schoenen. De schoenen zitten lekker en hebben een goede, lekkere pasvorm

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Ik heb al eerder een herenschoen aangeschaft. Ik draag het nogsteeds en het ziet er echt nog goed uit. Het heeft een goede pasvorm. Mijn recente schoen die ik heb aangeschaft zit ook wederom weer... Ik heb al eerder een herenschoen aangeschaft. Ik draag het nogsteeds en het ziet er echt nog goed uit. Het heeft een goede pasvorm. Mijn recente schoen die ik heb aangeschaft zit ook wederom weer heerlijk. Zit comfortabel en het loopt ook heerlijk

jos dekkers

Ik kan hier heel kort over zijn

in 1 woord GEWELDIG !!!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

top misschien dat het iets makkelijker word om de juiste riem bij de schoenen te vinden

Aad Koster

Prima ervaringen zowel in de winkels als via internet

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Bestellen via internet gaat makkelijk en levering is steeds tijdig en goed.

Vlotte levering
mooie schoenen