Erik

Mooie schoenen en uitstekende service

Zie voorgaande

Bouwe Hiddinga

Topschoenen, leuke winkel(s), overzichtelijke webshop

Snel, save en simpel

Tineke Hartog

Heel goed snelle afhandeling van de bestelling

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

heb ik niet het gaat goed zo

Positief vanaf het eerste moment

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Snelle website met goede filters.

N

N

Reactie Mascolori:

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je review, we zullen kijken naar de optie om niet alle vragen in te hoeven vullen.
Met kleurrijke groet,
Team Mascolori

Mitchel Elsbergen

Prachtige “Element Fire” schoenen besteld bij Mascolori. Enige minpunt, de “schubben” vielen er al na 10 minuten aan de voorkant af. De schoenen maar retour gestuurd in hoop op vervanging met betere... Prachtige “Element Fire” schoenen besteld bij Mascolori. Enige minpunt, de “schubben” vielen er al na 10 minuten aan de voorkant af. De schoenen maar retour gestuurd in hoop op vervanging met betere kwaliteit.

Reactie Mascolori:

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer van de schoenen. We zien de retourzending tegemoet en zullen je uiteraard op de hoogte houden en een goede oplossing aanbieden.
Met kleurrijke groet,
Team Mascolori

Positief

Paul

Een fijn bedrijf met enthousiaste verkopers in de winkel.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Eenmaal een paar schoenen in de winkel en eenmaal een paar schoenen online gekocht.
Ook de online verkoop zag er verzorgt uit. Inclusief een retour mogelijkheid.
De volgende dag na de...
Ook de online verkoop zag er verzorgt uit. Inclusief een retour mogelijkheid.
De volgende dag na de aankoop online,liepen we toevallig de mascolori shop tegen het lijf, ook daar een vriendelijke man welke ons zelfs wijn of thee aanbood.

Huijnen (Aelse)

Super!
Goed product en snelle levering.

Goede gebruiksvriendelijke site