Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Bestellen op een mobiel gaat soms technisch niet goed. Dan is de winkelwagen opeens leeg.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, daar zijn we heel blij mee! Kun je aangeven waar in het proces het fout ging? Van winkelwagen naar betaling? We willen je graag helpen.

Rob

Goed heb al zo'n 25 paar schoenen van jullie

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Snel goede prijs verhouding ten aan zien van exclusiviteit.

Maarten

Heel goed. Vriendelijke medewerkers die meedenken.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Heel goed. Vriendelijke medewerkers die meedenken.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling, daar zijn we heel blij mee! We hebben inderdaad niet van alle modellen de bijbehorende riem op voorraad. Van sommige nieuwere modellen krijgen binnenkort de juiste riem binnen. Als jouw maat niet voorradig is, maar een grotere maat wel, kun je altijd contact opnemen om deze naar jouw maat te laten verstellen. Dit is kosteloos en snel gebeurd.

Ricardo

Vlekkeloze service, kwaliteit van begin tot aflevering.

gewoon perfect!

Anton

Super zaak. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ernst-Jan Bakker-Brökling

Inmiddels iets van 6 paar schoenen gekocht en ben er stuk voor stuk blij mee. De service van Mascolori is top! (Er wordt niet alleen snel geleverd maar snel en adequaat gereageerd op vragen /... Inmiddels iets van 6 paar schoenen gekocht en ben er stuk voor stuk blij mee. De service van Mascolori is top! (Er wordt niet alleen snel geleverd maar snel en adequaat gereageerd op vragen / opmerkingen). Het is inmiddels mijn vaste "hofleverancier" ;)

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Goede selectiemogelijkheden (al zit lijkt de functie "verder winkelen" niet helemaal te werken zoals ik had verwacht: ik moet weer de selecties doen ipv deze te kunnen aanhouden (op mijn Samsung... Goede selectiemogelijkheden (al zit lijkt de functie "verder winkelen" niet helemaal te werken zoals ik had verwacht: ik moet weer de selecties doen ipv deze te kunnen aanhouden (op mijn Samsung telefoon iig)

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling, daar zijn we heel blij mee! Kun je uitleggen wat je bedoelt met de Verder Winkelen optie? Wordt je winkelwagen hierdoor geleegd? We horen het graag!

Fred Verdult

De service is gewoon ronduit uitmuntend!

Henk

Mascolori biedt prachtige en unieke schoenen aan met een uitstekende kwaliteit. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden met de gekochte producten en de geleverde service.

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling, daar maak je ons heel blij mee!

Twee maal besteld

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Je kan op veel criteria zoeken

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je reactie, dat waarderen we ten zeerste!

M. Stijnen

Makkelijk betalen, snelle verzending en vooral mooie producten!

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Ook bedankt voor je verbeterpunten voor de mobiele versie van de webshop, deze punten nemen we zeker mee.
Met...