Erik Meijers

Toppers

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Sommige schoenen hebben geen bijpassende riem en dat is wel jammer

Anne

Goede ervaring

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Helaas geen Pepe Milan schoenen meer in de collectie.

Paulus

Uitstekende ervaring. Schoenen 1 maat te klein gekocht. Soepel en eenvoudig proces om 1 maar groter toegestuurd te krijgen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Misschien is het leuk om bij een giftcard ook een kado verpakking te doen.

Dennis Diss

Mooie collectie schoenen, via internet besteld en de volgende dag al in huis. Pasvorm en kwaliteit van de schoenen zijn uitstekend. Uitlopen van de schoenen is nauwelijks nodig.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Naast schoenen verkopen jullie ook sokken en riemen met prints. Is het een idee om stropdassen te verkopen met dezelfde print als de schoen, wat we nu eigenlijk zien bij de riemen. De schoenen... Naast schoenen verkopen jullie ook sokken en riemen met prints. Is het een idee om stropdassen te verkopen met dezelfde print als de schoen, wat we nu eigenlijk zien bij de riemen. De schoenen worden namelijk ook onder een net pak gedragen.

Mascolori

N.v.t.

werner van loon

goed

Ik vind jullie schoenen waanzinnig gaaf en de afhandeling na het kopen online ook. Ze zijn er snel na de aankoop en fantastisch verpakt. Het voelt als een mooi verjaardagscadeau die je zelf hebt... Ik vind jullie schoenen waanzinnig gaaf en de afhandeling na het kopen online ook. Ze zijn er snel na de aankoop en fantastisch verpakt. Het voelt als een mooi verjaardagscadeau die je zelf hebt gekocht. Top schoenen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Het maattabel daarvan zeggen jullie dat hij groot uitvalt en sat je dus een maat kleiner moet nemen. Ik vind dit eigenlijk heel raar , een maat is een maat. Je hebt ook maar 1 soort 1 literpak melk... Het maattabel daarvan zeggen jullie dat hij groot uitvalt en sat je dus een maat kleiner moet nemen. Ik vind dit eigenlijk heel raar , een maat is een maat. Je hebt ook maar 1 soort 1 literpak melk bijv. E schoenen pepe milan valt idd behoorlijk te groot uit. Maar evenzogoed blijven ze fantastisch

M. Kanters

Puik!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Een enkele schoen is niet helemaal goed belicht gefotografeerd waardoor de kleur of structuur ondanks de high res pics niet altijd precies zo voorkomt als de schoen daadwerkelijk is. Maar slechts... Een enkele schoen is niet helemaal goed belicht gefotografeerd waardoor de kleur of structuur ondanks de high res pics niet altijd precies zo voorkomt als de schoen daadwerkelijk is. Maar slechts een enkele hoor!