Jeroen van Sluijters

Snel en prachtige schoenen

Filters zijn handig

Roel

Zeer tevreden met producten en service!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Geweldige schoenen qua pasvorm en vooral qua uiterlijk. Zeer tevreden met de service. Al jaren naar volle tevredenheid een trouwe klant. Wat mij betreft blijft dat ook zo de komende jaren!

Rob De Bruin

Direct geleverd. Prima

Goed bedrijf.

Erik Kuiper

Ik heb geen contact gehad met het bedrijf, was ook niet nodig. Alles is gewoon goed geregeld.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Kan er niets op aanmerken. Gewoon goed

Ruurd Hielkema

Liefde voor hun eigen product en topservice.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Al een jaar of tien een tevreden klant.

Lotte Spel-Kalkman

Fantastische schoenen. Heel veel online besteld, afgelopen maand ook in de winkel geweest, uiteraard weer schoenen gekocht. Goede sfeer in de winkel met een goed gesprek en service.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Uitgesproken en goede kwaliteit!

Koos Buijser

Duidelijk, snelle levering, prima terugkoppeling van acties

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Uitstekende kwaliteit, assortiment is opvallend net even anders, zonder overdreven te zijn.

Janna Handgraaf

In orde

Moreno Vecchione

Pakket is geleverd dus prima service.. maar heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling of een track en trace, hier nog over gemaild maar ook hier geen reactie op gekregen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Pakket is geleverd dus prima service.. maar heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling of een track en trace, hier nog over gemaild of ik toevallig m’n emailadres verkeerd gespeld had om dit... Pakket is geleverd dus prima service.. maar heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling of een track en trace, hier nog over gemaild of ik toevallig m’n emailadres verkeerd gespeld had om dit te corrigeren maar ook hier geen reactie op gekregen. Ook geen mail ontvangen in mijn ongewenst e-mailbox.

Marcel Pas

Zeer positief, altijd al.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Snelle levering, laatste tijd veel leuke nieuwe modellen.