C.M.E. van Schelven

Gaat goed, verpakking een beetje onhandig.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Weinig keuze voor sokken.

Meerdere schoenen gekocht, zowel via de website als de winkels in Rotterdam en Amsterddam

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Website is helder en handig dat je op maat kan selecteren

C. Jansen

Prachtige schoenen, goede pasvorm, goede kwaliteit, snelle levering,

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Snelle, adequate, goed verpakte verzending. De laatste aankoop waren de prachtige schoenen met de fraaie naam: floral fireworks, die nóg mooier bleken dan op de foto's......dit paar is inmiddels... Snelle, adequate, goed verpakte verzending. De laatste aankoop waren de prachtige schoenen met de fraaie naam: floral fireworks, die nóg mooier bleken dan op de foto's......dit paar is inmiddels mijn 7e paar schoenen.

William Laforce

Blij Mascolori te hebben ontdekt.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Kon op verschillende tijdstippen geen bestelling plaatsen zelfs niet via de link die ik per mail van Mascolori had ontvangen. De maattabel kwam niet te voorschijn. Ook heb ik niet altijd de... Kon op verschillende tijdstippen geen bestelling plaatsen zelfs niet via de link die ik per mail van Mascolori had ontvangen. De maattabel kwam niet te voorschijn. Ook heb ik niet altijd de volledige keuzelijst van modellen. iPad verschillend van de PC ?

John Bergwerf

Geweldig en wat een mooie schoenen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Prachtige schoenen, kon bijna niet kiezen, snel geleverd en een persoonlijk bedank kaartje erbij doet het zeker goed, kijk uit naar het volgende paar mooie moscolori’s ;-)

Palmira Jacobs

👍🏼

👍🏼

Rob Rokx

Zeer tevreden klant

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Altijd netjes afgeleverd, goede communicatie via mail, duidelijk in alles. Website is leuk en mooi om doorheen te zoeken.

John Coervers

Gewoon goede stijlvolle artikelen, goede communicatie en snelle verzending

Overzichtelijk

Prima schoenen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Prima winkel, leuke designs, tikje duur maar wel leuke spullen.

Will Mermans

Mooi en verzorgde website met groot gebruikersgemak.
Eenvoudige bestelprocedure.Directe follow-up na de bestelling

goed