Prima. Levering volgens afspraak, heldere procedures.

Prima service

transport

Offerte aanvraag twee keer een mail voor verzonden omdat ik nog niks ontvangen had...dus aandachtspunt

Van den Blink

Mooie pakken met een goede service!

Persoonlijk contact om even te ontrolden of de bestelling in orde is. Gratis verzending

Elise

Top bedrijf! Snelle service en vriendelijk! Het pak die wij besteld hadden was een topper op ons zomerfeest van het kdv! De kinderen en wij hebben genoten!

Balvast

Top

Op tijd geleverd

Kreeg mail dat het later verstuurd zou worden. Maar toch optijd ontvangen.

Hans

Prima communicatie, snel antwoord op nadere vragen (via whatsap!), goed product en gratis verzenden (ook retour) waarbij je het retouradres al op een ticket meegeleverd krijgt. Zo achter het venster... Prima communicatie, snel antwoord op nadere vragen (via whatsap!), goed product en gratis verzenden (ook retour) waarbij je het retouradres al op een ticket meegeleverd krijgt. Zo achter het venster schuiven en afleveren ter retourzending.

Bij de bestelling een persoonlijk briefje om je veel plezier met het pak te wensen!

Mera-petfood.be

Makkelijke site en snelle service

Heel positief.

Snelle en correcte levering. Vlot verloop contact met klantendienst. Pak was netjes in orde en zeer proper.

Snelle communicatie, mooi eindresultaat

Anita Beene

Voortreffelijk advies gegeven en snelle levering.

Goed advies en snelle levering

Vooraf de bestelling goed nakijken of deze compleet is. Bij ons zaten er 2 verschillende sloffen bij en ontbrak het koelvest.