Sjoerd

Super

Bezorging en terugbrengen super gemakkelijk doordat de pakketbon voor retourzending word meegeleverd

Grand Canyon Bedrijfs- en Publieksevents

Vriendelijke service! Pak is netjes op tijd aangeleverd en is van goede kwaliteit.

Vriendelijk en meedenkend

Mooie pakken, netjes op tijd geleverd, goede klantenservice.

Mooie pakken en op tijd geleverd

Pakken goed controleren voor verzending

Millwings

Prima verlopen, op tijd geleverd en mooie kwaliteit, terug sturen was gemakkelijk. De kinderen hebben ervan genoten.

Prima kwaliteit en een juiste prijs. Een prachtig pak, schoon en niet van nieuw te onderscheiden

Ook al is het druk met de feestdagen en je bent open dan toch de klant informeren over de voortgang.
Op de website zou ik de retour procedure beter beschrijven bij huur.

Kerstmarkt Santpoort Noord

Voor onze kerstmarkt huren we al een aantal jaren twee mascotte pakken. Wisselend de sneeuw pop, een van de rendieren of de pinquin.
De pakken worden altijd keurig op tijd bezorgd en zien er...
De pakken worden altijd keurig op tijd bezorgd en zien er altijd tip top uit.
Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met dit bedrijf.

Prettige communicatie zowel per mail als telefonisch

Duidelijke communicatie en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Gelieve een mascottepak met een linker- en rechtervoet te geven i.p.v. twee keer een linkervoet.

DC Models

SUPER ervaring.
Snelle reactie.
Goede levering.
Schoon en prachtig mascottepak.

Zeer schoon materiaal en zeer snelle reactie.

Goede service, goed bereikbaar, en prachtige pakken!

Prachtige pakken en vriendelijke service

Ik kreeg de bevestging van het pak pas Nadat we de pakken hadden ingeleverd… verder geen issue maar als je iets moet verbeteren ;)

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Het ijsberenpak dat we hebben gereserveerd was niet op tijd aanwezig. Ik zou zeggen ; bij twijfel niet verhuren. Wij waren ook heel blij met een ander pak.

Degen Entertainment

Perfect !