Snelle levering! Binnen 1 dag bezorgd. Voldoende informatie via e-mail.

Snelle levering.

Achterhoek-comfort

snelle levering

nvt

Dick Micheline

(Bewerkt)

Goede ervaring

Omdat het product niet onmiddellijk leverbaar was, kreeg ik een mail om telefonisch contact op te nemen. Het telefonisch contact verliep vlot en in korte tijd was een nieuwe bestelling gedaan, een... Omdat het product niet onmiddellijk leverbaar was, kreeg ik een mail om telefonisch contact op te nemen. Het telefonisch contact verliep vlot en in korte tijd was een nieuwe bestelling gedaan, een verrekening gebeurd en het teveel betaalde bedrag is ondertussen ook teruggestort.
Ook de opvolging achteraf is prima. Een klacht wordt goed opgevolgd en rechtgezet.

B.H.Wolbers

Na de bestelling snelle reactie en de bezorging ook volgens afspraak precies binnen de aangeven tijd. Achteraf waren de standertjes iets kleiner dat in had gedacht. Op een vraagt over de grote van... Na de bestelling snelle reactie en de bezorging ook volgens afspraak precies binnen de aangeven tijd. Achteraf waren de standertjes iets kleiner dat in had gedacht. Op een vraagt over de grote van de stander kreeg ik helaas geen antwoord en kon het ook niet op de site vinden. Ik heb mij er wel mee gered.

Brenda

Snelle levering!

snelle levering, juiste product op voorraad

Ik kan nergens een factuur vinden; graag toezenden nadat de bestelling is geplaatst, of anders te downloaden zodra ingelogd; beide was nu niet mogelijk.

Reactie Menuhouders.nl:

Goedemiddag Brenda,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben de factuur zojuist nogmaals verzonden per mail.
Dit gaat altijd automatisch maar het kan zijn dat hij in de SPAM filter is...
Goedemiddag Brenda,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben de factuur zojuist nogmaals verzonden per mail.
Dit gaat altijd automatisch maar het kan zijn dat hij in de SPAM filter is belandt.
Mocht je hem wederom niet hebben ontvangen horen we dat uiteraard graag.
Nogmaals bedankt en wellicht graag tot een volgende bestelling!
Linsey van Straten
Goodstore

Prima met snelle service en duidelijke communicatie

heldere communicatie

Prima!

Duidelijk

Te grote doos met veel pakmateriaal voor twee kleine houders. Eigenlijk zou ik voor duurzaamheid naar een winkel moeten gaan.

Deja Vu

Prima product tegen een prima prijs.
Verpakking voor verzending ietwat overdreven.

Bureau LODZ (Licht Op De Zaak)

Heerlijke webshop, snel je producten gevonden voor een heel schappelijke prijs, je weet meteen 'niet verder zoeken hier bestellen'. Ook de bezorging zeer vlot met track and trace en nog gratis... Heerlijke webshop, snel je producten gevonden voor een heel schappelijke prijs, je weet meteen 'niet verder zoeken hier bestellen'. Ook de bezorging zeer vlot met track and trace en nog gratis bezorging ook!
Vanwege de lage prijzen, top producten en goede service wil je in de webshop direct kijken wat je nog meer wilt bestellen.

Mooie producten en direct korting zichtbaar op meerdere aantallen.

Camera Obscura

Eerste keer een bestelling gedaan. Verzending super snel.

Duidelijk