Goede ervaring, snelle levering
Snelle levering, perfecte pasvorm
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Snelle levering, perfecte pasvorm
Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Wat spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent met uw jaloezieen! Helaas zie ik hier geen melding over.
Kwaliteit en service staat bij ons hoog en vinden het dat ook spijtig om te lezen dat...
Ik heb geen slechte punten kunnen vinden, ben zeer tevreden.
Beste Ineke, Heel fijn om te horen dat alles naar wens is en dat u zo positief bent! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Prettige website, eenvoudig bestellen
Goede kwaliteit jalouzieen
Beste Arno, Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Hartelijk dank voor uw review. Het klopt dat er geen schroeven bijgevoegd worden, dit omdat de ondergrond bij iedereen anders is. Dit geven wij ook aan op de website.
Zijn de jaloezieen verder...
Precies op maat gemaakt, prachtige kwaliteit en makkelijk op te hangen.
Hartelijk dank voor uw positieve review Naomi! Nog veel plezier van de pvc jaloezieen gewenst.
?
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles klopte. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Het snel leveren van de voorbeeld lamellen