Debbie Rijnders

Snelle service, bij informatie vragen zijn ze vriendelijk en bereid om mee te denken

Mooi materiaal, klantvriendelijk

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Ronald Vat

Via internet gevonden en zijn nog dichtbij gevestigd ook.
Veel keuze, doordat onze keuze niet voorradig was moesten we 6 tot 8 weken wachten, binnen 4 weken hadden we het binnen, klasse. Via internet gevonden en zijn nog dichtbij gevestigd ook.
Prijs is echt veel beter dan bij andere zaken en voor goede kwaliteit.

Keuze genoeg, kwaliteit, dorps geholpen dwz: geen haast, goed advies, nemen de tijd.
Goede uitleg over inmeten.
Snelle bezorging, ondanks niet op voorraad.
Prijstechnisch sterk.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Super om te horen dat uw raamdecoratie sneller geleverd was dan verwacht! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Martens

Goede en duidelijke website om het juiste product te selecteren en bestellen.
Correcte levering.

goede prijs / kwaliteit verhouding

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Verhoeven

Top service! Wij hadden een spoed bestelling vlak voor kerst, en het werd binnen 1 week geleverd!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Verhoeven! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Erg te spreken over de service: bereid om met je mee te denken en erg klantvriendelijk!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Rivlo

Snel en efficiënt.

Gemakkelijk te bestellen via een duidelijke website.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review Rivlo, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Evelien Kamphorst

Wij hadden een keuze laten balen op een houtsoort dat moeilijk leverbaar was. Toch wilde wij hier voor gaan. Ons is toen verteld dat er een levertijd van max 3 maanden zou zijn. Toch werden wij... Wij hadden een keuze laten balen op een houtsoort dat moeilijk leverbaar was. Toch wilde wij hier voor gaan. Ons is toen verteld dat er een levertijd van max 3 maanden zou zijn. Toch werden wij binnen een maand verrast met de juiste bestelling. Wij zijn erg tevreden met ons product!

Jullie geven snel antwoord op vragen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Evelien! Fijn dat het zo snel binnen was, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

De dame aan de telefoon is nogal dom. We belden voor wat info en daar kon ze slecht antwoord op geven. Toen we de totaalprijs wilden laten berekenen vergat ze de korting en ook nog een keer toen we... De dame aan de telefoon is nogal dom. We belden voor wat info en daar kon ze slecht antwoord op geven. Toen we de totaalprijs wilden laten berekenen vergat ze de korting en ook nog een keer toen we voor de 2 e keer terugbelden. Slordig want het was de decemberkorting met gratis aan huis laten opmeten en ook de korting van 25 % op de totaalprijs, Ze was er niet echt bij en kwam ongeinteresseerd over. Niet echt een ster aan de telefoon

De man die de jalozieen op kwam meten had veel verstand van zaken en de geleverde bamboe jalozieen zijn prachtig

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Onze excuses dat het telefonisch contact niet naar behoren is gegaan. Joe Benelli is een leerbedrijf en heeft ook stagiaires in dienst, misschien dat zij u gesproken heeft en nog niet alles wist. Na... Onze excuses dat het telefonisch contact niet naar behoren is gegaan. Joe Benelli is een leerbedrijf en heeft ook stagiaires in dienst, misschien dat zij u gesproken heeft en nog niet alles wist. Na elk telefoongesprek geven wij feedback aan de studenten en zij gaan daarmee dan ook aan de slag. Uiteraard is het niet de bedoeling dat zij ongeïnteresseerd over komen en wij danken u dan ook voor de feedback. Wij zullen dit intern opnemen!
Wij wensen u nog veel plezier van de jaloezieen, fijn om te lezen dat deze naar wens zijn.

correct snelle afhandeling, en geleverd binnen afgesproken tijd.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

N. Edens

Erg mooie jaloezieën .
Ik vind alleen de levertijden erg lang, nu na 17 werkdagen nog niet geleverd.

Uitleg van meten is duidelijk, je gaat makkelijk door het programma heen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw terugkoppeling! Door de feestdagen was de levertijd inderdaad langer dan onze website aangeeft. Veel plezier met uw raamdecoratie! Met vriendelijke groeten, Joe Benelli