Het product kwam op tijd en opgegeven maten klopten ook. Ik heb hier hele goede ervaringen mee.

Contact via website is makkelijk te krijgen, goede dienstverlening. Website is ook duidelijk en bij het bestellen goed toegankelijk.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Veel plezier gewenst met uw raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Goede service

Klantvriendelijk en goede service

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Veel plezier gewenst met uw raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Retra

Goede service en prima producten

Makkelijk te bestellen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Veel plezier gewenst met uw raamdecoratie. Met vriendelijke groeten, Joe Benelli

Alle houten jaloezieën in ons huis komen van Mijnhoutenjaloezieën, en we zijn super tevreden. Toen er toch een defect ontstond aan één van de jaloezieën kregen we keurig een nieuwe geleverd. De... Alle houten jaloezieën in ons huis komen van Mijnhoutenjaloezieën, en we zijn super tevreden. Toen er toch een defect ontstond aan één van de jaloezieën kregen we keurig een nieuwe geleverd. De jaloezieën zijn gemakkelijk te bevestigen. Snelle en goede communicatie, wij zijn echt tevreden over Mijnhoutenjaloezieën en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.

De communicatie en de service.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Dit stellen wij zeer op prijs. Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living.

Houten jalouzien zien er mooi uit, maar vooral de jalouzie wil niet helemaal omhoog, het is te zwaar.
Wanneer jalouzie wel helemaal omhoog getrokken wordt, is het lastig om het weer te laten zakken

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Wat vervelend om te lezen dat de jaloezieen niet naar wens zijn, het is niet gebruikelijk dat de jaloezieen niet goed bediend kunnen worden. Helaas hebben wij geen melding van u gehad. Zou u contact... Wat vervelend om te lezen dat de jaloezieen niet naar wens zijn, het is niet gebruikelijk dat de jaloezieen niet goed bediend kunnen worden. Helaas hebben wij geen melding van u gehad. Zou u contact met ons kunnen opnemen en eventueel een foto kunnen sturen van het probleem? Wij helpen u graag.

Sander

Vandaag 3 houten jaloezieen in goede staat ontvangen.
Alles vindt ik het jammer dat alle 3 de sierplaatjes aan de voorkant 1cm te lang waren en ik ze zelf allemaal moest inkorten/afzagen.

Goede levering

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hallo, Dankuwel voor uw feedback. Fijn dat u ze in goede staat heeft ontvangen. Onze excuus dat ze 1cm te lang waren. Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen kunt altijd met ons contact opnemen!... Hallo, Dankuwel voor uw feedback. Fijn dat u ze in goede staat heeft ontvangen. Onze excuus dat ze 1cm te lang waren. Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen kunt altijd met ons contact opnemen! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. En hele fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

J van Ringen

Houten jaloezieën besteld, werden binnen de aangegeven levertermijn geleverd en zijn mooier dan verwacht! Montage was erg simpel met bijgeleverde handleiding en was binnen een kwartier klaar!

Duidelijk, snelle levering, zeer goede kwaliteit

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankuwel voor uw feedback! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. Hele fijne feestdagen gewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home &... Dankuwel voor uw feedback! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. Hele fijne feestdagen gewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Snelle reactie op aanvraag monster. Eenvoudig bestellen via de heldere site en geleverd binnen de toegezegde levertijd. De geleverde lamellen waren goed verpakt en bijzonder fraai.

Bestelgemak en bereikbaarheid

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankuwel voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. En hele fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

Diana Rubinger

Nette duidelijke site, niets op of aan te merken.
Mooie staaltjes binnen gekregen, duidelijk aangegeven wat en hoe te meten en een super resultaat!

Ze doen netjes wat ze zeggen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Dit vinden wij heel fijn om te horen :) Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! En hele fijne feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe... Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Dit vinden wij heel fijn om te horen :) Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! En hele fijne feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

Al een paar keer houten jaloezieën besteld en met succes geleverd

Klantvriendelijk
snelle levering
lossen problemen correct op.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. En heel fijn om u als klant terug te zien komen! Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! En hele fijne feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet,... Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. En heel fijn om u als klant terug te zien komen! Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! En hele fijne feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living