Peter van Bemmelen

Wist niet dat jullie het werk uitbesteden aan een ander bedrijf dus keek raar op toen ik een pakket kreeg uit Engeland , maar dat mag de pret niet drukken want het hangt helemaal perfect. Een dikke... Wist niet dat jullie het werk uitbesteden aan een ander bedrijf dus keek raar op toen ik een pakket kreeg uit Engeland , maar dat mag de pret niet drukken want het hangt helemaal perfect. Een dikke tien, perfect systeem om het op te hangen met een mooie afwerk lijst...... helemaal top

Op tijd geleverd, goed op maat. Makkelijk op te hangen en prima kwaliteit.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review Peter! Een van onze leveranciers zit inderdaad in Engeland. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Windmeijer

Duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Windmeijer, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Goed.

Snelle levering en maten waren precies zoals opgegeven.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw beoordeling! veel plezier van uw raamdecoratie gewenst.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw mooie review! Veel plezier gewenst van de raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli

Prima levering

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw review! Veel plezier gewenst van de raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli

Sophia

Twee keer een bestelling gedaan. Beiden keren zeer tevreden! Jaloezien zijn van goede kwaliteit, mooi en worden volgens afspraak geleverd. Enige minpunt: bij mijn laatste bestelling was het logo... Twee keer een bestelling gedaan. Beiden keren zeer tevreden! Jaloezien zijn van goede kwaliteit, mooi en worden volgens afspraak geleverd. Enige minpunt: bij mijn laatste bestelling was het logo verwerkt in de sierkoof, dat vind ik niet zo mooi.

Snelle levering, goed product , goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw review. Het logo is in de sierkoof verwerkt omdat dit de collectie is van ons eigen merk, wij vinden het jammer om te lezen dat u dit minder mooi vindt. Ik wens u veel plezier van uw... Bedankt voor uw review. Het logo is in de sierkoof verwerkt omdat dit de collectie is van ons eigen merk, wij vinden het jammer om te lezen dat u dit minder mooi vindt. Ik wens u veel plezier van uw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli

Hennie

Zeer positief snel en correct. Na een beschadigde houten jalouzie te hebben ontvangen een mail gestuurd en week later een nieuwe binnen. TOP. Mee voor de voorramen besteld en netjes zonder... Zeer positief snel en correct. Na een beschadigde houten jalouzie te hebben ontvangen een mail gestuurd en week later een nieuwe binnen. TOP. Mee voor de voorramen besteld en netjes zonder beschadiging binnen werkt profect. Echt blij mee.

Snel en correct goede service.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Beste Hennie, Dankjewel voor uw beoordeling! En nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Ervaringen zijn erg goed snel reactie op mails en het opsturen van de monsters is erg fijn

het opsturen van monsters

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Netjes behandeld, via internet

Aankomst van het product was goed

Goede ervaring

Mooi geleverde jaloezie.
En zeer eenvoudig te monteren.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent. Dankjewel voor uw mooie review! Veel plezier gewenst van uw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli