T Stigter

Heel erg tevreden met dit bedrijf.

Klantvriendelijk,ontzettende mooie jaloezieën, en alles netjes thuisgestuurd gekregen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw mooie review! Veel plezier gewenst van uw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli

Tondebridgeman

1e keer

Levert vlg afspraak.
Werkt heel licht.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Beste Ton, Dankjewel voor uw beoordeling! veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Zeer tevreden!!!!!!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw beoordeling. Dat vinden wij erg fijn om te horen! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst.

Hj Beumer

Wij zijn samen zeer tevreden over jullie service
Wij zijn samen zeer tevreden over jullie service
Wij hebben ook gemerkt dat alles netjes is afgeleverd is.wij zijn superblij met onze jalozienen.heel misschien moeten we er nog een .Maar daar komen we nog niet over uit samen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw review! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag :)

Prima, snelle levering en mooie jaloezie

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dankjewel voor uw review! Nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Linda Roossien

Snelle en correcte levering..

Was precies op maat gemaakt op 1 plankje na die moest even bijgezaagd worden maar beter te lang dan te kort

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living

F.Wille

Komt afspraken na levert op tijd en bovendien goede kwaliteit van het product.

Goede prijs kwaliteit.

Gewoon goed en zorgvuldig

Uitstekend product tegen goede prijs, alles in een keer geleverd

Evert Zwaanswijk

Goed verzorgd, goed verpakt, duidelijk op maat.

Doen wat ze zeggen.

Goed, duidelijke communicatie

Proefstalen bestellen en uitleg over hoe op te meten