Gaby en Ed Klarenbeek

Fijne overzichtelijke site, scherpe prijzen, snelle levering, mooi en kwalitatief sterk product. Ook een plus dat er gratis kleurstalen verzonden worden.

Scherpe prijs en kwaliteit verhouding.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review Gaby en Ed, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Vanwege afwijkende kleur lange levertijd, maar toen eenmaal de afleverdatum bekend was keurig op tijd geleverd

Klantvriendelijke ondersteuning van de service telefoniste.
Mooi producten, geen maatafwijkingen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review en nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

A.J. van der Voorn

Vertrouwd zijn klanten niet. of liever gezegd mijn niet.

het is goedkoper dan vele anderen. scherpe prijs dus.

Ik heb een nadeel de touwtjes van open en dicht zitten bij mij ongelijk en hoog.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Beste meneer van der Voorn, excuses dat u geen goede ervaring heeft met ons. Wij willen u graag helpen met uw klacht. U kunt daarom ten alle tijden contact met ons opnemen.

G.Vink

Netjes afhandeling van de bestelling. helaas is de pakketbezorger niet zo correct, deze bezorgde niet op de afgesproken dag.
Hier kan de leverancier niets aan doen.
Wij hadden twee...
Hier kan de leverancier niets aan doen.
Wij hadden twee dezelfde jaloezieeen besteld maar helaas zat er in 1 van de 2 toch een lat meer in, dit zie je duidelijk als alles naar benden hangt, dat is wel jammer.

zeer snelle reactie op e-mail.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Beste meneer Vink, bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat uw jaloezieën niet naar volle tevredenheid zijn geleverd. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met ons.

Willem van der Veer

Duidelijke site verder alleen contact gehad via de site en de mail.

Bestellen op de site gaat gemakkelijk. De gevraagde sampels voor het bekijken van de mogelijk gewenste kleuren worden snel geleverd. Via mail word er verder veel aandacht besteed aan zowel de... Bestellen op de site gaat gemakkelijk. De gevraagde sampels voor het bekijken van de mogelijk gewenste kleuren worden snel geleverd. Via mail word er verder veel aandacht besteed aan zowel de sampels als de uiteindelijk de bestelling.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Beste Willem, bedankt voor uw feedback!

Prima , alleen levertijd duurde erg lang 3/4 wkn

Ja tel hulp is top !

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Beste, bedankt voor uw feedback. Excuses wanneer de levertijd niet naar verwachting is geweest Onze levertijd is 10-15 werkdagen wanneer dit niet haalbaar is proberen wij ten alle tijden onze... Beste, bedankt voor uw feedback. Excuses wanneer de levertijd niet naar verwachting is geweest Onze levertijd is 10-15 werkdagen wanneer dit niet haalbaar is proberen wij ten alle tijden onze klanten op de hoogte stellen.

SCHEPENS - DE GELDER

Super service , super kaliteit en super prijs

zeer sterk aanbevolen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Goede website, makkelijk bestellen. Goede beschrijving hoe je moet meten. We zijn erg tevreden

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

J. Nanninga

We hebben een aantal houten jaloezieen zelf ingemeten aan de hand van de handleiding en daarna besteld. De geleverde producten voldeden volledig aan onze verwachtingen.

uitstekende handleiding voor het inmeten. Gewoon doen wat je gevraagd wordt in deze handleiding en de maten doorgeven. Het liefst dit doen met een elektronisch meetapparaat en de gegeven maten goed... uitstekende handleiding voor het inmeten. Gewoon doen wat je gevraagd wordt in deze handleiding en de maten doorgeven. Het liefst dit doen met een elektronisch meetapparaat en de gegeven maten goed noteren.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve reactie! Wij wensen uw veel plezier van uw raamdecoratie.

Ik vind het geweldig, niks te klagen, echt een aanrader

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dank voor uw reactie! Nog heel veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie gewenst!