A. Zeefat

Prima, goede service

precies zoals ik het voor ogen had, dus uitstekend

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Heel erg bedankt voor uw positieve review A. Zeefat! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

r heukels

(Bewerkt)

Stoppertje van mijn lamelen was niet goed maar na een telefoontje een hele nieuwe ontvangen echt top service noem ik dat

Service is zeer goed kan niet beter

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie en recensie! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf, eerste indruk is positief.

Binnen 14 dagen in huis op de centimeter nauwkeurig op maar gemaakt.

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf,
eenvoudig bestellen, snelle levering!

Snel!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Zeer betrouwbaar bedrijf en alles word keurig geleverd.

Goed advies en mooie afgewerkte jaloezieen en een mooie prijs.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dit lezen wij graag, hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw jaloezieën gewenst.

Mus

Houten jaloezieën voor raam aan de voorkant van het huis besteld en voor een zijraam.

Duidelijke beschrijving meten. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve feedback. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Marjolijn Hofstra

Helemaal tevreden over alles.

Niet duur

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Heel erg bedankt voor uw feedback Marjolijn, dit wordt zeer gewaardeerd. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Goed, levertijd iets langer dan op de website aangegeven maar mogelijk had dit te maken met de feestdagen en een kortingsactie.

Meet instructie is heel eenvoudig, zijn ook telefonisch makkelijk te bereiken voor vragen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. De levertijd was inderdaad iets langer wegens de feestdagen, excuses hiervoor. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Haan

Ik had een jaloezie die scheef hing. Foto verzonden en direct een nieuwe gekregen.
Bedankt voor de snelle en goede service!

Ja de klachtafhandeling is uitstekend.
Klantvriendelijkheid is top.