Levertijd volgens afspraak
Maten prima
Allesgoef

Willem, Amstelveen

Bestelling werd volgens afspraak op tijd geleverd. Prachtige jaloezien voor een prima prijs. Vergeleken met andere bedrijven was dit de goedkoopste voor hetzelfde product.

Zeer scherpe prijs / kwaliteit verhouding.

Willem van der Veer

De ontvangen houten jaloezieën is mij een beetje tegengevallen. De jaloezieën zijn niet netjes gemonteerd. Ze lopen niet alle horizontaal evenwijdig van elkaar.

Aanvraag van samples zijn netjes afgehandeld. Alleen de aflevering ging niet helemaal lekker. De aangeven afleverdatum is niet nagekomen. De verpakking was wel goed echter de schroeven die volgens... Aanvraag van samples zijn netjes afgehandeld. Alleen de aflevering ging niet helemaal lekker. De aangeven afleverdatum is niet nagekomen. De verpakking was wel goed echter de schroeven die volgens de beschrijving aanwezig zouden moeten zijn is niet gebeurd.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback en wat vervelend om te lezen dat de jaloezieën niet netjes lopen, dit is niet de bedoeling. Zou u een foto hiervan kunnen mailen met uw ordernummer? dan kunnen wij... Hartelijk dank voor uw feedback en wat vervelend om te lezen dat de jaloezieën niet netjes lopen, dit is niet de bedoeling. Zou u een foto hiervan kunnen mailen met uw ordernummer? dan kunnen wij kijken hoe wij dit kunnen oplossen.
Excuses voor het ongemak en wij horen graag van u!

Jos

Goed geadviseerd in de keurige showroom, de jaloeziën zijn keurig gemonteerd door een van de monteurs.

Klantvriendelijkheid, levertijd, montage (secuur en netjes gewerkt)

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie!

remon stroeken

Eerst gechat omtrent een vraag...zeer duidelijk antwoord

Super snelle maat levering

Goede kwaliteit voor een zeer goede prijs

Vooral de prijs

Kan niet beter!!!!!!!!!!!!

Goed product.

De Best

Prima ervaring, jaloezieën besteld via internet, keurig maatgevend en netjes afgewerkt.
Uiteraard was de prijs ook scherp.
Een aanrader dus.

Klantvriendelijk

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Heel erg bedankt voor uw positieve feedback. Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie!

Truus Vinken

Mail contact loopt perfect! Snel antwoord komen hun afspraken na.

Het product ziet er mooi uit! Levering volgens afspraak!
Kortom een zeer tevreden klant

R. Molenaar

Goede ervaring gehad. Spullen zijn optijd en in zeer goede staat afgeleverd. Goede kwaliteit.