Prima levering volgens afspraak

Prijs kwsliteit verhouding goed

kees

Bestelling is naar wens afgeleverd

S van Roon

Goede ervaring

Snelle afhandeling binnen 8 dagen product binnen en makkelijk op te hangen .

Prima ervaring en levering van goed produkt. Wel is op de website niet duidelijk dat er een sierlat meegeleverd wordt als je geen koof besteld bij de houten jaloezieen die je in de dag plaatst

Top

Duidelijk en goed geholpen

Edwin Bot

Via de website een bestelling geplaatst voor houten jaloezieën voor onze woning.
Snelle levering, prima kwaliteit !

Heel goed, binnen redelijke tijd bezorgd en kwaliteit is prima.

Redelijk geprijst en snelheid van leveren.

Van het montage materiaal was één beugel verbogen. Had zelf nog een beugel, echter niet in dezelfde kleur. Jammer!

Levering is gegaan volgens afspraak, echter wel laat in de avond.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw feedback en wat vervelend om te lezen dat er een beugel verbogen was.
Wij kunnen altijd nog een beugel toesturen, wanneer u hier interesse in heeft kan u ons mailen of telefonisch contact opnemen! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst, groetjes Team Mijnhoutenjaloezieen.

J Doornbos

We hebben de houten jaloezie in de kleur wit 13 mei besteld en 29 mei werd de bestelling bezorgd. De meetinstructies waren duidelijk. En de jaloezie is keurig op maat. De handleiding was in het... We hebben de houten jaloezie in de kleur wit 13 mei besteld en 29 mei werd de bestelling bezorgd. De meetinstructies waren duidelijk. En de jaloezie is keurig op maat. De handleiding was in het Engels. Uiteindelijk bleek er op de website ook een Nederlandse instructie te zijn. De houten jaloezie is van een mooie kwaliteit. Alles ziet er keurig uit. De jaloezie wordt in Ierland gemaakt. De jaloezie zorgt voor een mooi zacht licht in de keuken en ziet er sfeervol uit. De afdeklat is helaas iets te breed (een halve cm). Deze zullen we dus nog bij moeten zagen, dat is wel jammer.

Makkelijk te bestellen. Goede prijs/kwaliteit.