Pieter van Hoopen

Snelle Levering

Wij zijn naar de showroom geweest daar werden wij goed en vriendelijk geholpen. Thuis betaald en binnen een week konden wij de jaloezieën plaatsen. Er fijn en ziet er goed uit.

Onwijs...

Onwijs goede ervaring en zeker een aanrader!

Topservice!

Na het bestellen kreeg ik al heel snel de jaloezieën thuis. Zijn erg mooi. Helaas werkte van 1 het mechanisme niet. Na 1 mailtje krijg ik kosteloos een nieuwe toegestuurd binnen 5 dagen.

Super

Met 1 jaloezie wat mis. Kreeg netjes een nieuwe thuis gestuurd.

Top!

Netjes!

Roel van der Oord

Gewoon goed

We hebben via Mijnhoutenjaloezieen.nl iemand ingehuurd om de boel op te meten. Dat hadden we beter niet kunnen doen , want het ging verkeerd. Een van is jaloezieen was verkeerd ingemeten. Door de... We hebben via Mijnhoutenjaloezieen.nl iemand ingehuurd om de boel op te meten. Dat hadden we beter niet kunnen doen , want het ging verkeerd. Een van is jaloezieen was verkeerd ingemeten. Door de uitstekende service van Mijnhoutenjaloezieen is er een nieuwe besteld met de juiste afmetingen, zonder extra kosten. Het is alleen jammer dat er kleurverschil zit in de banden van de jaloezieen. Maar dat kunnen we begrijpen.

Margreet

Precies wat ik wilde, snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding

Beetje sceptisch was ik, want jullie zijn echt heel voordelig. Levering binnen 10 dagen en alles keurig afgewerkt en een hele goede kwaliteit. Ziet er super uit en het hangt prachtig

Eric Aarts

Waanzinnige goede service! Mijn hartelijke dank.

......op zoek naar jaloeziën kwamen we terecht bij Joe Benelli. Afein toen de 3 jaloeziën werden gemonteerd, had de middelste jaloezie 2'banden' ipv 3! Na wat getwijfel toch gebeld met het kantoor... ......op zoek naar jaloeziën kwamen we terecht bij Joe Benelli. Afein toen de 3 jaloeziën werden gemonteerd, had de middelste jaloezie 2'banden' ipv 3! Na wat getwijfel toch gebeld met het kantoor dat we niet tevreden waren. Om een lang verhaal kort te maken, de nieuwe jaloezie wordt gemonteerd door de monteur, dit alles kosteloos. Service is zo ontzettend belangrijk. Dus mensen, ga naar Joe Benelli en maak GOED uw wensen kenbaar...??

Ron Netto

Jalouzieen

Heel soepel, niets op aan te merken!

Adrian Poyner.

Class.

Top service, delivered in very fast time, very good service.

P.Souverijn

Uitstekend

Een prettige en duidelijke site en snelle levering