Teerink

Super, heel correct en makkelijk

Snelle levering en makkelijke website

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

J.C.Vos

Keurig op tijd geleverd , goed uitziend product . Helaas is het nietnmogelijk jaloezie normaal te laten zakken , ws een " maandags-exemplaar .

Uiterlijk , afwerking , inventieve afwerking

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Wat spijtig om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar valt wel onder garantie. Wij ontvangen graag een mail met ordernummer, foto en afmeting om... Wat spijtig om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar valt wel onder garantie. Wij ontvangen graag een mail met ordernummer, foto en afmeting om dit voor u op te lossen. Alvast dank voor uw reactie!

Salina Voets

Hartstikke fijn geholpen, mooie prijs. Ik heb dit bedrijf gevonden via internet en zag dat ze in Rhoon gevestigd waren wat bij ons in de buurt is. Wij zijn wezen kijken naar de kwaliteit en zijn... Hartstikke fijn geholpen, mooie prijs. Ik heb dit bedrijf gevonden via internet en zag dat ze in Rhoon gevestigd waren wat bij ons in de buurt is. Wij zijn wezen kijken naar de kwaliteit en zijn goed geholpen door 1 van de medewerkers. Uiteindelijk gekozen voor de Deluxe variant i.p.v. de Budget en heel blij mee. We hebben nu opnieuw een bestelling gedaan voor de jaloerzieen in de woonkamer.

Goede kwaliteit, mooie afwerking, makkelijk ophangsysteem

C van der Waal

Zeer prettig

Kennis en behulpzaamheid

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Een van de shutters hangt scheef we krijgen het niet goed.

Snelle levering goede prijs

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dank voor uw review en wat spijtig om te lezen dat een jaloezie scheef hangt. Dit is niet de bedoeling, maar valt wel onder de garantie. Zou u ons een mail met ordernummer, foto en desbetreffende... Dank voor uw review en wat spijtig om te lezen dat een jaloezie scheef hangt. Dit is niet de bedoeling, maar valt wel onder de garantie. Zou u ons een mail met ordernummer, foto en desbetreffende afmeting kunnen sturen? dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen!

Alles naar wens.

Alles

Lagerwerf

Helemaal geweldig

Klant vriendelijk

Geweldig

kwaliteit

Kees

Heel goede ervaring, alles volgens afspraak gemaakt.

Degelijk materiaal.

Hesja Roijinga

Zeer goed, hulpvaardig en goede kwaliteit.

Alle vragen worden snel en correct beantwoord, we kregen veel verschillende staaltjes snel toegestuurd, de jaloezieen zijn precies op maat, het resultaat is naar volle tevredenheid, erg mooi. Ook... Alle vragen worden snel en correct beantwoord, we kregen veel verschillende staaltjes snel toegestuurd, de jaloezieen zijn precies op maat, het resultaat is naar volle tevredenheid, erg mooi. Ook extra breed is hier geen probleem, waardoor we de gesplitste ramen konden samentrekken, wat een rustig, ruimtelijk resultaat geeft.