Super, heel correct en makkelijk
Snelle levering en makkelijke website
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Snelle levering en makkelijke website
Uiterlijk , afwerking , inventieve afwerking
Wat spijtig om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar valt wel onder garantie. Wij ontvangen graag een mail met ordernummer, foto en afmeting om...
Goede kwaliteit, mooie afwerking, makkelijk ophangsysteem
Kennis en behulpzaamheid
Snelle levering goede prijs
Dank voor uw review en wat spijtig om te lezen dat een jaloezie scheef hangt. Dit is niet de bedoeling, maar valt wel onder de garantie. Zou u ons een mail met ordernummer, foto en desbetreffende...
Alles
Klant vriendelijk
kwaliteit
Degelijk materiaal.
Alle vragen worden snel en correct beantwoord, we kregen veel verschillende staaltjes snel toegestuurd, de jaloezieen zijn precies op maat, het resultaat is naar volle tevredenheid, erg mooi. Ook...