Laura

Zeer positief

Vriendelijke medewerker van de klantenservice, goede stalen van de producten en een prachtig eindproduct (PVC jaloezieën). Heel blij mee!

Marij

Levering volgens afspraak

Prijs- kwaliteit is goed

Patty

Zeer goed

snelle levering

Prima eerste ervaring, praktische overzichtelijke site om op maat te bestellen.

mogelijkheid om telefonisch contact te hebben

Ik heb nu voor de 2e keer bij jullie besteld. en reeds 2 nieuwe klanten aangedragen. Nu bij mijn laatste order was ik een beetje teleurgesteld aangezien er beschadigingen op zaten. Gelukkig gaat... Ik heb nu voor de 2e keer bij jullie besteld. en reeds 2 nieuwe klanten aangedragen. Nu bij mijn laatste order was ik een beetje teleurgesteld aangezien er beschadigingen op zaten. Gelukkig gaat daar dr afdekplaat en overheen maar vond het wel erg veel beschadigingen

Snelle levering en reactie op vragen

Duidelijke site

Diana Wintermand

Alles opgemeten volgens voorschrift van te voren kleurstalen besteld,toen pvc jaloezie wit met nerf besteld. Na 10 dagen binnen wat zijn ze supermooi !!! Makelijk bevestiging prijs kwaliteit is... Alles opgemeten volgens voorschrift van te voren kleurstalen besteld,toen pvc jaloezie wit met nerf besteld. Na 10 dagen binnen wat zijn ze supermooi !!! Makelijk bevestiging prijs kwaliteit is gewoon goed!!!!

Snelle levertijd super kwaliteit voor giede prijs!

Super!

Een zwart houden jaloezie besteld voor de keuken. In vergelijking met andere winkels/website heb ik hier een goed 'lage' prijs voor betaald en niks aan te merken op de kwaliteit.
Ben er super...
Ben er super blij mee en ben blij verrast.

Top bedrijf, mooie kwaliteit

Echt precies de opgegeven maat!

Sandra

Prima!

Prima levering, goeie service. Snel antwoord op vragen via de mail