T van Dillen

Voor het eerst bij deze winkel besteld en heb er geen spijt van.
Spullen zijn netjes verpakt en prima op tijd geleverd.
Goed werk en tot een volgende keer....

RoInge

Prima bedrijf, fijne site en zag er gelijk betrouwbaar uit. Keus met goede beschrijving en foto’s.
De jaloezieën moeten nog opgehangen worden, dus het eind resultaat weten we nog niet.

Correcte mails en duidelijk wat de status van de order was. Netjes verpakt.

Mooi product, netjes geleverd en de goede maten.
Klantvriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Idem eerste vraag

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen dit zeer! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

21 juni twee jaloezieen besteld. Nu 18 juli nog maar een jaloezie ontvangen . Erg jammer dat ze niet gelijk geleverd konden worden. Zijn nog aan het wachtte !!!!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Onze oprechte excuses dat de levertijd langer is dan gebruikelijk en dat dit niet gemeld is. Het klopt wel dat u de producten niet gezamenlijk geleverd kreeg, dit omdat u twee verschillende soorten... Onze oprechte excuses dat de levertijd langer is dan gebruikelijk en dat dit niet gemeld is. Het klopt wel dat u de producten niet gezamenlijk geleverd kreeg, dit omdat u twee verschillende soorten producten heeft besteld. Dit geven wij ook aan in de bestelbon. Ik zie dat de missende jaloezie morgen bij u geleverd wordt, vanavond zal u nog een mail krijgen met het verwachte tijdstip dat de transportdienst langs komt.
Wij hopen dat de producten naar wens zullen zijn en zou u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag!
Wij hopen dat de producten naar wens zullen zijn en

Werner

Mooie producten en goed geholpen in de showroom

alles wordt duidelijk vermeld, prettige verkopers - niet opdringerig - , producten mooi, zien er sterk uit.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Werner, wij waarderen dit zeer! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Super, twee afdekplaatjes aan de boven zijde waren 1 cm te lang, maar dat is beter dan te kort:)

Super en snel geregeld, goedverpakt en verzonden

Marianne

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. De levering is snel en ruim binnen de gestelde termijn.

Jaloezieën zijn perfect op maat gemaakt en mooi afgewerkt.

D.sijm

Uitstekend

Duidelijke website en handige manier van bestellen. Materiaal goed verpakt verstuurd.

Sandra stevens

Super bedrijf,ik ben zeer tevreden.wij hebben inmiddels al 2 keer hele mooie blinds besteld.

Goede communicatie,netjes verpakt,en prachtige blinds