C.Rijsdijk

Overzichtelijke site, makkelijke bestelwijze

Producten zijn overzichtelijk en goed te zien op de site

Hillie

Volgens afspraak op tijd geleverd, maatvoering is perfect. De montage ging ook prima.

Makkelijk online te bestellen, franco thuis geleverd. Kwaliteit prijs is goed.

Goede klantenservice en prijs kwaliteit verhouding. De jaloezieën zijn alleen niet goed genoeg verpakt waardoor er na transport schade kan ontstaan. Als dit het geval is, zoals bij ons, dan lossen... Goede klantenservice en prijs kwaliteit verhouding. De jaloezieën zijn alleen niet goed genoeg verpakt waardoor er na transport schade kan ontstaan. Als dit het geval is, zoals bij ons, dan lossen ze dit heel professioneel op.

Goede klantenservice

Het ziet er net zo uit als op de foto erg netjes mijn moeder is er erg blij mee het was een moederdag kado

De verpakking goed en degelijk ingepakt

Boone

Houten jaloezieen besteld en binnen de beloofde tijd geleverd. Nette prijs voor een nette kwaliteit

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Levering binnen de gestelde termijn.

Het is mij goed bevallen om bij dit bedrijf mijn jaloezieen te kopen

Alles correct afgeleverd

A.Swart

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Meerdere keren monsters aangevraagd, snel in huis.
Ook hebben we wel vijf keer gebeld met vragen en werden snel, vriendelijk en goed geadviseerd.

Al bel je een of vijf keer men blijft je vriendelijk te woord staan. Dat was voor ons mede reden om met dit bedrijf in zee te gaan.

Goede ervaring

Vriendelijk en goed geholpen