André Overing

Uitstekende kwaliteit van de producten en een zeer snelle levering. Telefonisch vlot geholpen door vriendelijk mensen die problemen snel oploste.

Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Ik ben super blij met mijn houten jaloezieën. Ze hangen supermooi! En waren binnen een week geleverd.

Als heel betrouwbaar. En de jaloezieën zijn nog mooier als verwacht. We hebben ze goed opgemeten en met een halve cm. ruimte aan beide kanten hangen ze er heel strak in. Prachtig.

Ze hebben goede informatie gegeven. Ik mistte een logo plaatje op één sierlijkst, deze werd gelijk toegestuurd.
Prima service en vriendelijk contact.

Goede ervaring. Houten jaloerzien zijn snel geleverd en van mooie kwaliteit. Al veel complimenten erover gekregen!

Goede klantenservice, altijd snel een antwoord. Uitstekende kwaliteit producten voor de prijs die je betaalt.

Dorothee

Voor de tweede x bestelling gedaan, helemaal blij,

Geweldige service

Goede feedback en snelle service. Vooraf mail gehad met de levertijd.
Zeer mooe product. Houten jaloezie

Maten zoals opgegeven kloppen precies

Perfect... Niets op aan te merken... Super tevreden👌

Gemakkelijk bereikbare en duidelijke site.
We hebben eerst de winkel in Rhoon bezocht waar we vriendelijk ontvangen en geholpen zijn.
De jalouzieën worden snel bezorgd en je wordt...
Gemakkelijk bereikbare en duidelijke site.
De jalouzieën worden snel bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Van Laar

Snelle levering Zeer klant gericht goede service Mooi en goede kwaliteit

Uitstekende klantenservice

Top! Kwaliteit en snelle service.

Snelle levering, eenvoudig te bestellen.