Eigenlijk alleen online contact gehad. Niet persoonlijk. Site was duidelijk genoeg, persoonlijk contact was niet nodig. Duidelijke en heldere bestel site
Kunt gelijk de prijs zien, duidelijke uitleg
Kunt gelijk de prijs zien, duidelijke uitleg
Hele goede service, gratis houtstukjes, vriendelijke medewerkers.
Alleen maar sterke punten
Hartelijk dank voor de positieve review J. Paulissen, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Je krijgt wat je verwacht. Geen tegenvallers. Soms hoor je nog wel eens dat de kleur afwijkt, maar dan heb ik zoiets van.....had een kleurstaaltje aangevraagt en dat doen jullie ook. Super tevreden...
Hartelijk dank voor uw positieve review Fam. van Alfen, dit waarderen wij zeer. Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie en zien u graag terug!
Goede service, vond het heel bijzonder dat een internetbedrijf persoonlijk contact zocht zonder dat ik iets heb gevraagd of laten weten.
Hartelijk dank voor uw positieve review Arjen, wij proberen op alle vlakken onze service te verbeteren en vinden het fijn dat het persoonlijk contact gewaardeerd werd. Nog veel plezier van uw...
Goede uitleg op de website
Betrouwbaar, goede kwaliteit voor relatief goed bedrag.
Snel geleverd
Gemakkelijk bestellen mooie kleur kwaliteit snelle levering goed verpakt en niet onbelangrijk betaalbaar vergeleken bij andere winkels.
bij levering van houten jaloezien was een zonder montage materiaal , na contact binnen 24 uur nagezonden,
de keuze mogelijkheden en flow van de internet site is vloeiend en helder.