De kleur is net iets anders dan verwacht, maar het staat goed. Ophangen ging snel en ze passen precies.

Past precies

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Graag zien wij het kleurverschil u kunt hiervoor mailen naar info@joebenelli.nl Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Lars Frijhoff

Top

De service

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling Lars! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Barry de Bakker

Heel goed!

Netjes afgewerkte jaloezien

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling Barry! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Nashaira

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Van het verzenden van proefstaaltjes tot het leveren van mijn op maat jaloezieën. Zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Goede overzichtelijke informatieve website

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling Nashaira! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli Home & Living

Goede ervaring niks op aan te merken

Nvt

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst.

R. Guldenaar

Prachtige producten! En wat een geweldige service levert dit bedrijf. Er was iets niet goed met onze houten jaloezieën, maar dat is keurig opgelost. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en... Prachtige producten! En wat een geweldige service levert dit bedrijf. Er was iets niet goed met onze houten jaloezieën, maar dat is keurig opgelost. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en fijn in contact.

Communicatie, oplossingsgericht, klantgericht, vriendelijk.

Marcel de Boer

Prima site en duidelijk hoe je de spullen kunt bestellen.

Prima site en duidelijk hoe je de spullen kunt bestellen.

De levering duurde in mijn ogen te lang, dit kwam sowieso door de feestdagen, maar we hebben zeker een maand gewacht op de producten.

goede kwaliteit van het product, het verpakken van de producten met het plastic was niet slim, de touwtjes die zaten tussen het plastic door ingepakt, zodat tijdens het verwijderen van het plastic... goede kwaliteit van het product, het verpakken van de producten met het plastic was niet slim, de touwtjes die zaten tussen het plastic door ingepakt, zodat tijdens het verwijderen van het plastic met een schaar de touwtjes ook werden doorgeknipt!

Beste Marcel,
Beste Marcel,
Door de feestdagen was de levertijd inderdaad langer dan de 10-15 werkdagen. Wij hebben dit op de website aangegeven en in de offerte en/of bestelbon hebben wij dit ook als aandachtspunt genoteerd.
Er hoort op het plastic ook een sticker te zitten waarop genoteerd staat dat de verpakking niet met een schaar of mes uitgepakt mag worden, onze excuses wanneer dit er niet op genoteerd stond, wij nemen uw feedback hierover zeker mee. Heeft u het koord doorgeknipt? Ik kan hier geen melding over vinden.
Zouden er nog problemen zijn of heeft u nog vragen dan horen wij graag van u! U kan ons telefonisch bereiken op 0107200400 of per mail info@joebenelli.nl

TechnoChemie

Tot nu toe goed.

Goede website

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

C. V.d. Valk

Super

Iets onduidelijk ingevuld door ons en we werden gebeld top

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

N.F.Troost

Wederom weer Jalouzien besteld en was weer keurig op maat geleverd incl. toebehoren

Duidelijke website en goede service en zeer goede prijs kwaliteit.
Levering binnen de verwachting

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.