Kees Timmermans

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Prima advies en prijs/kwaliteit
Alles werd heel goed verpakt en op tijd geleverd

Prive

Jan

Uw ervaring

Prima kwaliteit met juiste maatvoering en op tijd geleverd

Mulder

Aluminium jaloezie 5cm brede lamellen.

Uw ervaring

Ik kan niet anders zeggen dan dat de ervaring met dit bedrijf absoluut positief is. De website is helder, het bestellen gaat gemakkelijk met behulp van een duidelijk stappenplan.
De aflevering...
De aflevering ging zoals afgesproken en het eindproduct voldoet zeker aan onze verwachtingen. Wij zullen vast en zeker wel weer een keer iets bestellen.

Pedicuresalon “Elly”

De bestelde luxaflex is precies op maar prachtig van kleur, helemaal zoals ik het wilde ?

Uw ervaring

Alleen de levertijd was langer dan gezegd, maar ja het is ook een rare tijd nu.

@countrychic.nl

Prachtige jaloezieën voor onze serre!

Uw ervaring

We hebben voor onze serre jaloezieën bij mijnraamdecoratie laten maken. We hebben voor JB501 wit gekozen, 50mm, ABACHI hout gekozen. Ik twijfelde tussen bamboe of gewoon wit hout en heb toch voor... We hebben voor onze serre jaloezieën bij mijnraamdecoratie laten maken. We hebben voor JB501 wit gekozen, 50mm, ABACHI hout gekozen. Ik twijfelde tussen bamboe of gewoon wit hout en heb toch voor wit gekozen. Voor een serre vond ik dat toch chiquer. En Abachi is ook net iets dikker.
Fijn telefonisch advies gekregen en geholpen met de maten.
Qua prijs zijn ze heel scherp. Niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste.

Een aanrader!

Van der Stee

Perfecte jaloezieën voor een goede prijs!

Meting en ophanging gemakkelijk

Antonie

Snelle levering van de bestelde artikelen. Perfect gemaakt volgens de opgegeven maten en makkelijk te monteren. Omdat alles op maat geleverd wordt hoef je zelf niets meer in te korten of aan te... Snelle levering van de bestelde artikelen. Perfect gemaakt volgens de opgegeven maten en makkelijk te monteren. Omdat alles op maat geleverd wordt hoef je zelf niets meer in te korten of aan te passen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!

Uw ervaring

Sterk punt vind ik bovenal dat alles perfect op maat is gemaakt. Je hoeft geen touwtjes of kantelbediening in te korten. Simpelweg ophangen. Fluitje van een cent!

Miguel Tutuarima

Makkelijk, goed en snel

Uw ervaring

Makkelijk bestellen via de website
Duidelijke uitleg
Goede prijs
Goed product
Redelijk snelle levering (ivm Corona iets langzamer)

Vlug

Goede prijs en kwaliteit

Uw ervaring

Prima kwaliteit en prijs. De jaloezieën waren heel goed ingepakt.

Dhr. Ubert

Mooi en príma werkende zonwering.

Uw ervaring

Wij zijn zeer tevreden. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en communicatie.