Walter Reurink

Makkelijk te bestellen, vlotte levering en prima product

F.Liebrand

Houte jaloezieën gekocht.

Uw ervaring

Prijs , kwaliteit ziet het er goed uit.

Bibian Biezeveld

Ja

Uw ervaring

Ontzettend goed bevallen! Heel fijn dat proefstalen zo snel geleverd worden, vragen via de site worden snel beantwoord. Levering kwam keurig netjes verpakt binnen en monteren ging eenvoudig. Daarom... Ontzettend goed bevallen! Heel fijn dat proefstalen zo snel geleverd worden, vragen via de site worden snel beantwoord. Levering kwam keurig netjes verpakt binnen en monteren ging eenvoudig. Daarom ook snel voor de rest van de woonkamer besteld.

Malou

Heel mooie en degelijke jaloezieën! Er was wel iets misgegaan met de levering waardoor ze een week te laat waren.

Uw ervaring

Goede opvolging en contact via mail.

De Bont

Mooi en snel

Uw ervaring

11 Aluminium jaloezieën gekocht, zeer tevreden, kwalitatief mooier dan ik had verwacht, nette en snelle levering en alles was precies zoals ik het had besteld! Ik ben er zeer blij mee en zou zonder... 11 Aluminium jaloezieën gekocht, zeer tevreden, kwalitatief mooier dan ik had verwacht, nette en snelle levering en alles was precies zoals ik het had besteld! Ik ben er zeer blij mee en zou zonder probleem nogmaals hier bestellen de prijs kwaliteit verhouding lijkt prima voorzover ik daar nu al over kan oordelen.

G.middelkoop

..??

Uw ervaring

Echt niet op tijd afleveren van het bestelde producten.
Bij navraag ook niet erg vriendelijk.
Beter elders iets bestellen!!!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Beste G. Middelkoop,
Beste G. Middelkoop,
Wat spijtig om te zien dat u ons heeft beoordeeld met 1 ster. Ik heb uw orders nagekeken en zie dat ze beide binnen de levertijd van 15 werkdagen zijn geleverd. Ook is er mailcontact geweest met de vraag wanneer uw order geleverd zal worden en ik zie dat u binnen 24 uur reactie heeft ontvangen van ons en daar haal ik geen onaardige toon uit. Excuses wanneer u dit wel zo ervaren heeft.
Wij hopen dat de producten naar wens zijn en wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie toe.

Henk

Perfect geregeld

Uw ervaring

precies op maat en netjes verpakt afgeleverd...

Marc Jaegers

Ja

Uw ervaring

Er wordt een op het oog mooi product geleverd, maar helaas klopt de belijning op de raamdecoratie niet. Na een eerste veelbelovend contact met de klantenservice over het zoeken naar een oplossing... Er wordt een op het oog mooi product geleverd, maar helaas klopt de belijning op de raamdecoratie niet. Na een eerste veelbelovend contact met de klantenservice over het zoeken naar een oplossing wordt er slecht meegedacht in oplossingen. Er wordt een nieuw product opgestuurd, terwijl we echt gevraagd hebben om contact over het bespreken van de oplossingsmogelijkheden. Dat contact is er niet geweest. Op ons telefoontje wordt er onvriendelijk gereageerd en geschermd met verzekeringsvoorwaarden (wie had het over verzekering …) met als resultaat dat wij bijzonder ontevreden zijn: ontevreden met de raamdecoratie die nu deels voor ons raam hangt, niet goed is afgewerkt. En erger nog, bijzonder ontevreden met de service die geboden wordt. Dat verdient zeker niet de schoonheidsprijs. Ons advies: bestel je raamdecoratie niet hier!

M van eijden

Was snel binnen

Klinkenberg

Goed!!

Uw ervaring

material, afwerking en levering volgens order